Абонамент за бюлетин
Зазоряване 4
-5%

Зазоряване 4

ISBN: 9789542703525
Издател: Егмонт
Издадена: 2020
Брой страници: 768
Корица: Твърда
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.00
Тегло: 0.695
Корична цена: 24.90 лв.
Цена: 23.66 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Фантастика, фентъзи
"Зазоряване" е четвъртият и последен роман от поредицата за необичайната любов между вампир и смъртно момиче. Поредица, родила се от сън, която преобръща клишетата за вампирите и придава смисъл на всички клишета за любовта. Защото в света на Стефани Майър вампирите са способни да обичат така, както може да обича само човек; а хората - пак заради любовта, са готови да изоставят и най-важното от човешката си същност - самия живот.
Още по-напрегната и по-емоционална от първите три романа, последната книга безспорно е най-чаканото заглавие от сагата.
"Зазоряване" предлага нови гледни точки, неочаквани обрати и неподозирани разкрития. Разтърсващ край на една история за безкрайната любов.

***
– Не се страхувай – прошепнах. – Ние си принадлежим.
Истината на собствените ми думи внезапно ме зашемети. Този миг бе толкова съвършен, толкова истински, че нямаше място за съмнение.
Ръцете му се обвиха около мен, притеглиха ме към него. Лято и Зима. Имах чувството, че всяко нервно окончание в тялото ми е оголена жица.
– Завинаги – съгласи се той и нежно ме придърпа към дълбокото.

Книги, подобни на "Зазоряване 4"

Новолуние 2
-5%

Новолуние 2

Стефани Майър

18.91 лв.

Други книги от Стефани Майър

Коментари за "Зазоряване 4"
фен_на_здрач - 26/12/2010
обожавам книгата и филма!просто съм обсебена и не мисля че в това има нещо лошо.книгата е мн по-интересна от филма.но и филма е добре направен.Бела(Кристин Стюърт) е мн талантлива актриса.Но пък не мисля че Едуард(Робърт Патинсън)е прекалено мрачен.Въпреки това се е получило добре.По отношение на ХП/здрач - без коментар!Просто харесвам и двете поредици,а и съм съгласна че са прекалено различни за да се сравняват.И все пак предпочитам здрач.може и вампирите да са изтъркан номер но когато четох романа на стефани майър забравих за всичко ,за разлика от дневниците на вампира или дракула.Тук не вампирите са най-важното!

Деница - 21/12/2010
Привет на всички фенове на поредицата "Здрач". Нямам намерение да поучавам никого, но вече доста коментари прочетох и реших, че може да е интересно на някои да научат, че идеята, която авторката интерпретира с книгите не е никак нова. Сюжетната линия, която тя развива е създадена преди доста години с поредицата "манга" (аницация)"Дий ловецът на вампири", в която главният герой е "Дампийл"(човек-вампир), чийто баща е самият Дракула. Той всъщност преследва вампирите(нещо познато от "Блейд") и не пие човешка кръв, защото притежава умението да котнролира това си желание. Така че с някои новости в сюжета, авторката на "Здрач" не предлага нещо, което да изглежда чак толкова невероятно. И там имаше деца-вампири, имаше влюбена двойка, която подобно на книгата се бореше за любовта си.
Ако някой се интересува винаги може да потърси и да немери тази анимация, която е от две части и да гледа.
Но независимо от това, че идеята не е нова, поредицата "Здрач" е невероятно написана и филмирана. Не мога да отрека, че изгледах и трите филма за един ден, а книгата от последната част прочетох на един дъх както се казва.
И както повечето фенове пишат, това все пак е книга, така че четете и се наслаждавайте.

Иван - 03/06/2010
abe hora bebeto se poqvqva v zazorqvane za kvo bebe govorite i da tva hari potar sreshtu zdrach e mn tupo mejdu drugoto knigata e super lichno na men mnogo mi haresa ima mn smeshni momenti i da tva che vampirite ne mogat da imat deca e strashno tupo tva che nqkade pishe taka ili kazvat taka tva ne znachi che trqbva tva da spazvame i v tva da vqrvame vsichki vse pak vseki si ima svoe vuobrajenie i nikoi ne moje da mu kaje kvo da misli pak i ako nqmashe razlika v knigite to kvo togava nqmashe smisal da gi pravqt shtoto vsichki shtqha da sa ednakvi

ани - 11/04/2010
невероятна книга!четох я 1 месец,но накрая видях,че си е засложавало времето!

Крас - 29/03/2010
Raven е напълно прав.Абе хора нали затова са книгите-да СЪЗДАВАТ а не да ти казват новините кой от кого забременял и т.н.Все пак не виждаш вампири по улицата нали?Не срещаш хора с мантии дето правят магии с някакви дървени пръчки.То ако били книгите само да ти "кажат":вчера едни хора ходиха отиде на обяд, ала-бала.Не че искам да обиждам ама малко поне се замислете.

pokergirl - 16/01/2010
1 sustezanieto e nai-golqmata glupost koqto sum 4uvala i mrazq HP/zdra4 konkurenciqta 2: ako pone 1 znae kak bella moje da zabremenee ot vampir da ne se nqkoi 6toot ima i takiva koito znaqt oba4e 4oveka e bil devstven v predniq si jivot taka 4e i taq dilema e re6ena 3: spored men li4no e gadno da se stepenuvat knigite ot poredicata koqto obojavam stra6no mnogo i ne mislq 4e trqbva da se sravnqvat ne moje li prosto da se naslajdavame na tova koeto ni e napisala Stefani koeto malko ili mnogo e samata istoriq takava kakvato tq si q predstavq i li4no az pod4ertavam li4no za men Breaking Dawn e idealen zavur6ek i az ne iskah Renesme da se rajda no po druga pri4ina i to za6toto ne haresvam bebeta i iskah da si ostanat samo 2-ta no vse pak priemam s otvoreni obqtiq tova koeto e napisano i sled vreme svikva6 da jivee6 s istoriqta takava kakvato e

puh4e_celuv4e - 13/11/2009
Tazi kniga e neveroyatna.Ne mojah da se otkasna ot neq.Ve4e pro4etoh vsi4ki i mnogo mi haresaha.Stefanie Meyor e neveroyatna pisatelka.Breking Dawn(Зазоряване) nai-mnogo mi haresa.Lubimite mi geroi sa Bella(Бела) i Edward(Едуард).Ne vqrvam vav vampiri,no v knigata sa opisani taka sqka6 sa istinski.Izgledah Twilight filma i nqmam tarpenie da stigna do Breking Dawn.Priqtno 4etene :) :) .Knigata e 4udesna.

Merry - 09/10/2009
Raven: "Вампирите не можели да имат деца, биологични закони, дрън-дрън та прас... Кога последно видяхте вампир, че да го питате така ли е или не?"
Хахаха! Браво! Именно - това е книга е не научно изследване.
Аз вече коментирах книгата, държа си на мнението.
Приятно четене! :)

trv - 04/10/2009
Първо ще изкажа мнението си за поредицата ,защото не мисля ,че тук е мястото за сравнение между двете книги ,но и до там ще стигна.Книгите за мен са чудесни. Описват любовта по начин ,по които всеки трябва да я усети, всяка нотка от човешката любов от тази на двама влюбени до тази на една майка с нейното дете.Да края наистина е очакван ,но светът е толкова несигурен и неочакван ,че ми се иска всеки край да е толкова хубав и очакван.Относно сравнението между двете книги не мисля ,че има място за ставнение двете са много различни нямат нищо общо една с друга.
П.С. Приятно четене на всеки които не я е прочел, за мен си заслужава времето.

Боряна - 04/10/2009
Всеки с меннието си - на мене тази част от сагата ми е най-любимата и нищо грешно и лошо от към история и воабще не намирам в нея. Достоен завършек на вечна любовна история.

стр. 1 от 5
1 2 3 4 5
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах