Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 9503

Кратки характеристики:

16 мегапиксела, 3.0" сензорен LCD дисплей, RAW формат, Full HD видеоклип

Пълни характеристики

Кратко описание:

16 мегапиксела, 3.0" сензорен LCD дисплей, RAW формат, Full HD видеоклип

Пълни характеристики
Изображение Нагоре
Размер на сензора

m4/3 (17.3mm x 13.0mm)

Разделителна способност

16 MP (4592 x 3448 )

Видеоклип

Да

Процесор

Venus Engine

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p, Full HD (1920 x 1080) 30p, Full HD (1920 x 1080) 24p

HD (1280 x 720) 60p, HD (1280 x 720) 30p

VGA (640 x 480) 30p

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Ръчен

Единичен

Проследяване на лице

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 125-25600

Скорост на затвора

60сек. - 1/8000сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Неограничена експонация (B)

Режими на измерване

Точков

Матричен

Централно-осреднен

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Светкавица Нагоре
Светкавица

Без вградена

Гнездо за външна светкавица

Водещо число

7.0 (ISO 200)

Режими на светкавицата

Ръчен

TTL

Синхронна скорост

1/320

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" TFT LCD сензорен дисплей (1040000 пиксела)

Визьор

подвижен електронен визьор с диоптрична корекция - 4.0 - + 3.0 диоптъра (100% покритие)

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия DMW-BLG10

Допълнително захранване

Не

Размер и тегло Нагоре
Размер

122.60 x 70.7 x 54.6 мм

Тегло

402 гр. (с карта, батерия и обектв)

Други Нагоре
Свързаност

Wi-Fi

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Порт за дистанционен спусък

 

Върхов модел цифров безогледален фотоапарат (DSLM) в превъзходно плоско тяло - съдържащ набор от съзидателни функции за любители на фотографията

 

DMC-GX7 постига висококачествен запис на изображения с изключителни детайли чрез отлична резолюция, рендериране и възпроизвеждане на цветовете. Използвайки новата разработна на 16.00-мегапикселов Digital Live MOS сензор и Venus Engine, изображенията се рендериратс резолюция с висока рязкост дори и в ситуации, когато осветеността е слаба. В допълнение, ограниченията за резолюцията са подобрени благодарение на прецизното възпроизвеждане на детайлите и иновативната интелигентна функция D-range Control, които осигуряват красива градация с по-широк динамичен спектър от когато и да било.

 

Системата Contrast AF (контрастен автофокус) постига отлични резултати по отношение на скорости точност, обменяйки цифров сигнал между камерата и обектива при максимум от 240 кадъра в секунда. Разнообразие от разширени функции на автофокуса подобряват използваемостта на камерата, за да може да се справя с най-разнообразни ситуации на заснемане. Функцията Low Light AF прави възможно обекта да бъде фокусиран по-прецизно в ситуации, в които стойността на експозицията е -4EV. което е равносилно на осветеността през ясна нощ. Функцията Pin-point AF позволява да нагласите увеличението отЗх до 10х със стъпка от0.1х. Функцията One-shot AF позволява използване на автофокус при увеличение, за да се постигне приблизителен фокус върху обекта.

 

Притежава новоинтегрирана 90-градусова движеща се по вертикалната си ос функция LVF (Live View Finder) с еквивалент на 2760К висока резолюция и приблизително 100% възпроизвеждане на цвят. Функцията LVF позволява на фотографите да навеждат камерата, което им осигурява възможност за заснемане под малък ъгъл или височина. Новият, голям, 1040К-точки тъч монитор с висока резолюция от статичен тип с приблизително 100% поле на изглед се мести нагоре и надолу по вертикалната си ос. Предният панел е прикрепен направо към новия Cell Touch LCD. без да има въздушен пласт помежду им. В резултат отразяването на външна светлина е намалено драстично.

 

DMC-GX7 ви позволява да използвате максимална скорост от 1/8000 за блендата, за експресивно заснемане при високоскоростни обективи. Оптичният стабилизатор на изображението (който е толкова ефективен, колкото е ОПТИЧНИЯТ СТАБИЛИЗАТОР НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО ОТ ТИП MEGA при конвенционалните DSLM обективи) е вграден в тялото на камерата, което прави по-приятно монтирането на стари модели обективи. DMC-GX7 е съвместим и с функция Focus Peaking за постигане на по-прецизен контрол на фокуса. Поставен в отлята от магнезиева сплав рамка. DMC-GX7 е висококачествена камера във всяко едно отношение, която дълго бе очаквана от фотографите.

 

Записва full HD 1920 х 1080.60р (60Hz) / 50р (50Hz) непрекъснато, висококачествено видео във формати AVCHD Progressive и MP4 със стерео звук. Практичен непрекъснат автофокус и проследяващ автофокус са налични при заснемане на видео. Подобното на кино 24р видео със скорост на предаване от максимум 24Mbps или P/A/S/M режим предлага богата и експресивна заснета картина със забележително качество. Качеството на видео изображението е изключително подобрено благодарение и на новия Digital Live MOS сензор. Налична е функция за заснемане от разстояние с използване на смартфон/таблет чрез Wi-Fi® свързаност.

 

Правете снимки от друга перспектива и се насладете на отлично фокусиране, невероятна скорости забележителна полза с новия LUMIX GX7. Той се оказа отлично средство за фотографите на Magnum Photos Томаш Дворжак и Иън Бери. които документираха любимите си градове от нова и единствена по рода си перспектива, без това да е за сметка на бързото и удобно заснемане. В градовете по целия свят професионалните фотографи подлагат LUMIX GX7 на изпитания, като същевременно заснемат невероятни изображения.

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 399.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 399.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Panasonic Lumix DMC-GX7 Body

Упътване за употреба

Диск със софтуер

Ремък за врата

Капачка за тяло

USB 2.0 кабел

Захранващ кабел

Зарядно устройство

Li-Ion батерия -DMW-BLG10