Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 9540

Кратки характеристики:

  • 14.2 мегапиксела CMOS сензор
  • 60 кадъра/сек.
  • 3.0" TFT LCD дисплей
  • Full HD видеo
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 14.2 мегапиксела CMOS сензор
  • 60 кадъра/сек.
  • 3.0" TFT LCD дисплей
  • Full HD видеo
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Nikon 1

Изображение Нагоре
Размер на сензора

CX формат - 13.2 x 8.8мм

Разделителна способност

14.2 MP (4608x3072)

Видеоклип

Да

Процесор

EXPEED 3А

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p, 30p

HD (1280 x 720) 60p, 30p

640 x 240 400p

320 x120 1200p

Файлов формат

JPEG

RAW

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Единичен

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 160-6400

Скорост на затвора

30 сек. - 1/16000 сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Сцени

Програмен режим

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Автоматично, дневна светлина, облачно, флуоресцентно, подводен

Стабилизация

Оптична

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

5m (при ISO 100)

Режими на светкавицата

i-TTL управление на светкавицата чрез сензора за изображения

Синхронна скорост

1/60

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки, TFT LCD дисплей

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL5b

Размер и тегло Нагоре
Размер

113.3x71.5x37.5мм

Тегло

313 гр.

Други Нагоре
Конструкция

Влаго и прахозащита

Подводен корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Животът няма бутон за повторно възпроизвеждане. Трябва ви фотоапарат, който може да се справи с това.

Учудващо бързият Nikon 1 AW1 е водоустойчив, удароустойчив и студоустойчив и винаги успява да го направи. Независимо от това дали сте по ски пистите или на яхта, или се наслаждавате на изпълнено с приключения сафари, този системен фотоапарат е защитен от инциденти и от условията на околната среда. И благодарение на минималистичния й дизайн няма да изглеждате неуместно дори на шикозно събитие в града.

Този здрав и симпатичен системен фотоапарат няма да пропусне моментите, които никога не искате да забравите – от епичните приключения до всекидневния екшън.

 

УСТОЙЧИВ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Водоустойчив (до 15 м)*, удароустойчив (при падане от височина до 2 м)**, студоустойчив (до -10°C) и прахоустойчив***, този фотоапарат е готов за всяко ваше стилно приключение.

 

ЗДРАВ И НЕУСТОИМ

Великолепна комбинация от издръжлива функционалност и минималистичен дизайн, този фотоапарат изглежда толкова шикозно в града, колкото и на ски пистите.

 

ОБЕКТИВИ 1 NIKKOR AW

На сушата или под водата двата специални водо- и удароустойчиви обектива ви осигуряват универсалност, прецизност и стил, където и да отидете.

 

СНИМАЙТЕ СЪС СКОРОСТТА НА ЖИВОТА

Заснемайте изображения с пълна разделителна способност на бързо движещи се обекти със скорост до 15 кадъра в секунда (кадъра/сек) или фокусирайте в една точка и снимайте със скорост до 60 кадъра/сек.

 

КРАЧКА КЪМ КАЧЕСТВОТО

Поверете спомените си на фотоапарат, който може да осигури качество. Мощният CMOS сензор за изображения с формат СХ осигурява великолепни изображения дори при слабо осветление.

 

ПРЕЦИЗНО СНИМАНЕ

Усъвършенстваната система за хибридно АФ (автоматично фокусиране) фокусира толкова бързо, че можете да заснемете екшъна без забавяне. Правете прецизно фокусирани снимки и филми всеки път, дори при слабо осветление.

 

ВЕЛИКОЛЕПНО КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА

CMOS сензорът с формат CX предлага 14,2-мегапикселова разделителна способност, а ISO диапазонът стига до 6400 за красиви детайли при слабо осветление.

 

КОНТРОЛ НА ДЕЙСТВИЕТО

Цяло ново измерение на лекотата при снимане дори когато носите ръкавици. Трябва само да задържите натиснат бутона за контрол на действието и след това да наклоните фотоапарата, за да коригирате настройките или да прегледате какво сте заснели.

 
 

Проследявайте приключенията си: Поддръжката на GPS и GLONASS означава, че можете да запишете точното си местоположение в данните за изображението (EXIF).

 

Незабавно споделяне: Изпращайте снимки директно от фотоапарата към смартфон или таблет***** с помощта на адаптера за безжична връзка с мобилно устройство WU-1b. Споделяйте лесно приключенията си или правете предварителен преглед на по-голям екран.

 

Магията на филмите: Вземете най-доброто от двата свята и правете снимки с висока разделителна способност (съотношение 3:2), докато снимате филм с пълна HD. Само натиснете спусъка на затвора, за да направите снимката: това не влияе върху записването на филма.

 

Къде сте? Проследявайте надморската височина или дълбочината под водата с двойния алтиметър/дълбокомер. Проверявайте позицията си с електронния компас и използвайте виртуалния хоризонт, за да избегнете снимки с наклонени линии.

 

Усъвършенстван режим за филм: Изберете усъвършенствания режим за филм и можете без усилия да смените ръчните настройки на експозицията, за да зададете скоростта на затвора и диафрагмата преди или по време на снимане. Или можете да снимате филм с по-малък размер на кадъра и да постигнете драматични ефекти при изключително забавени движения.

 

Движеща се снимка: Покажете повече от един момент и вдъхнете живот на снимките си само с едно щракване. Фотоапаратът създава лесно за споделяне „живо изображение“, като улавя момент от времето във вид на кратък филм със забавени движения, който завършва със снимка с висока разделителна способност.

 

EXPEED 3A: Системата на Nikon за обработка от следващо поколение с два процесора обработва данните с невероятна скорост за несравнимо качество при всяка ситуация. Тя се справя с лекота с много задачи, изискващи интензивна работа на процесора на фотоапарата, като високоскоростно непрекъснато снимане и едновременно записване на снимки и филми.

 

Улавяне на момента: Винаги правете най-добрата снимка. Бавният преглед прави до 20 непрекъснати снимки и едновременно с това ги показва със забавени движения на LCD дисплея, така че да можете да изберете точния момент, който искате да запазите. Интелигентният селектор на снимка заснема до 20 изображения с висока разделителна способност и препоръчва пет от най-добрите.

 

Контрол на изображението в реално време: Бърз и лесен начин за подобряване на снимките, преди да ги направите. Интуитивно коригира настройките за стопиране на кадъра, регулиране на осветяването или размазване на фона – можете да видите ефекта от промените в реално време на LCD дисплея.

 

Креативен режим: Прилагайте филтри и ефекти към неподвижни изображения, преди да снимате, и използвайте режимите на снимане PSAM за пълен контрол. Изпробвайте настройките за подводно снимане , които ви осигуряват майсторска работа под вода, и възпроизвеждайте цветовете под повърхността на океаните, езерата или басейните в цялата им естествена красота.

 

Лесно снимане на открито: Допълнителното пространство между бутоните за управление улеснява работата, когато носите ръкавици. Противоплъзгащото се покритие осигурява здрав захват, а режимът „Дисплей за на открито“ прави менютата по-ясни и по-лесни за четене, когато снимате в условията на ярка слънчева светлина или на подводен сумрак.

 

Стил „на открито“: Предният панел от неръждаема стомана придава нотка на класа. Гумените уплътнения на критичните места и О-пръстенът на байонета за монтиране на обектива предпазват системния фотоапарат от вода и прах. Двойнозаключващите се капачки на отделенията за батериите и за USB/HDMI намаляват вероятността за случайно отваряне.

 

Водоустойчива изскачаща светкавица: водоустойчива до дълбочина 15 м, вградената компактна светкавица осветява детайлите на обектите, до които можете да се доближите, например на коралите. На сушата осветявайте обекти на разстояние до 6 м от фотоапарата.

 

Разширяема система: Търсите разнообразие? Има много начини да получите повече от своя Nikon 1. Двата специални водо- и удароустойчиви обектива 1 NIKKOR AW са също толкова симпатични и здрави колкото и фотоапарата. За да разполагате с още повече възможности, пълната гама обективи 1 NIKKOR е съвместима с Nikon 1 AW1, като можете да използвате обектив NIKKOR за цифрови огледално-рефлексни фотоапарати в комбинация с адаптер за байонет FT1.

 

Водоустойчиви аксесоари: Здравите, водоустойчиви ленти държат вашия Nikon 1 AW1 на безопасно и удобно за достъп място. Подвижната ръкохватка на фотоапарата осигурява здрав захват, когато снимате при екстремни условия. Силиконовият калъф предпазва ръбовете на фотоапарата от драскотини, така че да продължи да изглежда като нов.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Капачка на тялото на фотоапарата BF-N2000
протектор за O-пръстен PA-N1000
протектор за O-пръстен WP-O2000
акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL20 (с капачка за контактните пластини)
зарядно устройство за батерии МН-27
лента за носене AN-N1000 (предназначена за използване само на сушата)
силиконова грес WP-G1000
USB кабел UC-E19
ViewNX 2/Short Movie Creator на CD
справочно ръководство на CD