Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 0956

Кратки характеристики:

  • 12.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: Bionz X
  • фокусни точки: 25
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
  • светлочувствителност: ISO 100-102400
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
  • серия снимки: 5кад./сек.
  • дисплей: 3" подвижен, 921 000 точки, LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 489гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 12.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: Bionz X
  • фокусни точки: 25
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
  • светлочувствителност: ISO 100-102400
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
  • серия снимки: 5кад./сек.
  • дисплей: 3" подвижен, 921 000 точки, LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 489гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Sony FE

Изображение Нагоре
Размер на сензора

Full frame (36mm x 24mm)

Разделителна способност

12 MP 12.2 MP (4240 x 2832)

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p, 30p, 24p

HD (1280 x 720) 120p, 60p, 60i, 24p

Фокус Нагоре
Фокусна система

многоточкова AF система: 25 точки (contrast-detection AF)

Режими на фокусиране

Интелигентен

Следящ

Единичен

Ръчен

Проследяване на лице

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 50 - 409 600

Скорост на затвора

30сек. - 1/8000сек.

Серия снимки

5 кад./сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Програмен режим

Приоритет на скорост

Приоритет на бленда

Ръчен

Sweep Panorama

Сцени

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Авто, дневна светлина, сянка, облачно, изкуствено, луминесцентно (топло бяло / студено бяло / дневно бяло / дневна светлина), светкавица, цветна температура (2500 до 9900K), цветен филтър (G7 до M7, A7 до B7), потребителски (1 / 2 / 3), потребителски комп

Светкавица Нагоре
Светкавица

Гнездо за външна светкавица

Режими на светкавицата

TTL

Ръчен

Синхронна скорост

1/160

Компенсация на светкавицата

-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки, подвижен TFT LCD

Визьор

Електронен с размер 0.71x (100% покритие), Електронен 2 400 000 точки

Памет и захранване Нагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (NP-FW50)

Размер и тегло Нагоре
Размер

127 x 94 x 48 мм

Тегло

489 гр.

Други Нагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Метален корпус с имитация на кожа и в добавка отличаващ го грип

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Вход за външен микрофон

Изход за слушалки

 

12,2 MP 35 mm пълноформатен сензор ви дава най-високо качество на изображенията

Големият 35 мм пълноформатен сензор предлага 50 пъти повече повърхност в сравнение с този при обикновените компактни фотоапарати. По-голямото пространство означава значително по-добра чувствителност за снимане при слабо осветление, както и за фин контрол над дълбочината на рязкост. В съчетание с чудесна оптика, пълноформатният сензор от Sony е идеален за творческа, търговска и пейзажна фотография.

 

Изключително висока чувствителност до ISO 409600

Разширете възможностите си за снимки и филми с гамата от изключително висока чувствителност от ISO 50 до 409 600 за неподвижни изображения и 100 до 409 600 за филми. Високата ISO чувствителност ви позволява да снимате без неестественото осветяване от светкавицата, както и да използвате по-високи скорости на затвора (за да замразите действието) дори при слабо осветление - идеално за спортове или в мрачен ден.

 

BIONZ X за превъзходни детайли и текстури

Всички цифрови фотоапарати имат нужда от преобразуване на светлината, уловена от сензора, в красива цифрова снимка. Системата, която се грижи за това преобразуване, е също толкова важна, както обективът ви и сензорът с висока разделителна способност -- затова Sony разработи забележителния процесор BIONZ™ X, който позволява постигането на по-естествени детайли, по-реалистични изображения, по-богати тонални преходи и по-ниски нива на шум при снимане както на статични кадри, така и на филми.

 

Висококачествено видео с формата XAVC S

Форматът с висока побитова скорост XAVC S се предоставя за видео оператори, готови да излязат на ново ниво в работата си. Осигурявайки невероятно качество, XAVC S е създаден въз основа на формата XAVC, използван от професионалните оператори и студия, прилагайки интелигентно компресиране на данните за подходящо за потребителите редактиране и размери на файловете.

 

Различните формати на запис осигуряват гъвкаво видео

Снимайте според нуждите си с възможност за разнообразни формати за видео. Заснемайте с помощта на AVCHD с висока побитова скорост или кодека XAVC S за редактиране и възпроизвеждане на големи екрани; или изберете режима MP4 за бързо качване и споделяне. Улавяйте движение при кадрови честоти до 24p за драматични възможности за забавен каданс.

 

Възможност за пълноформатно заснемане на филми

Заснемане на филми с професионално качество в дланта на ръката ви. Улавяйте поразителни изображения дори при слаба светлина благодарение на първокласния сензор Exmor® CMOS. След това се наслаждавайте на гъвкавия запис на външно аудио плюс видео мониторинг и запис от отделно устройство, всичко това проектирано да позволи професионален начин на работа за всеки.

 

Чист HDMI извод

Следете и заснемайте видео без компресиране с чистия HDMI извод. Едновременно записвайте видео на наличните карти с памет в компресирани формати, подходящи за възпроизвеждане, както и на външен рекордер в избрани формати и побитови скорости за съвършена гъвкавост на професионалната работа.

 

Професионална настройка на гамата

S-Log2 е фирмена настройка на гамата от Sony, налична в комерсиалното видео оборудване и вградена тук. Незаменима за професионалистите, които търсят гъвкавост при обработката, тази настройка за профил на картината предлага до 14 стопа на динамичен обхват - достатъчно пространство за улавяне на всички детайли както в дълбоките сенки, така и при ярка слънчева светлина.

 

Функции за времеви код и потребителски бит от професионално ниво

Съществен инструмент при снимане с няколко камери, времевият код значително ускорява редактирането, когато е необходимо синхронизиране на няколко камери. Поддържат се както Record Run, при който времевият код продължава да се отчита само при запис, и Free Run с постоянно отчитане на времеви код. Допълнителната функция за потребителски бит ви позволява да добавите идентификационна информация (като номера на сцена и дубъл) заедно с времевия код.

 

Профил на картината за настройки преди снимане

Можете да правите фина настройка на вида на филмите преди да снимате, като регулирате градацията (ниво на черното, гама и черна гама), чрез настройки на цветовете (цветен режим, интензивност, тон на цвета и дълбочина), основен цвят (гама и цветен режим) и още. Коригираните параметри могат да бъдат запазени заедно с други настройки като профил и могат да се запаметяват до седем профила за по-късно използване.

 

120 кад./сек с HD разделителна способност за видео със супер забавен каданс

Когато снимате филми в режим на изрязване, еквивалентен на Super 35 мм (APS-C), тази камера поддържа заснемане с висока кадрова честота от 120 кад./сек с HD разделителна способност (1280 x 720 пиксела). Тази забележителна способност разширява изразителните ви средства, тъй като филм, заснет при тази кадрова честота, може да се възпроизвежда при 24p за създаване на невероятни ефекти в 5-кратно забавен каданс.

 

Усъвършенстваният бърз хибриден автофокус улавя действието

Усъвършенстваният бърз хибриден автофокус (AF) се състои от няколко функции: Автоматичен фокус с откриване на фазата (фокусиране върху обекта), автоматичен фокус със засичане на контраст (фина настройка на фокусните точки) и пространствено разпознаване на обекти (което оценява движението на обекта). Всичките работят заедно безпроблемно, за да ви позволят да уловите бързо движещ се обект с идеална рязкост.

 

Вижте настройките с XGA OLED Tru-Finder

Преглеждайте настройките и ефектите на камерата си в реално време, когато използвате визьора. За разлика от оптичните визьори, можете да композирате черно-бели снимки или да преглеждате корекциите на експонацията, преди да натиснете затвора. Плюс характеристики като 100% покритие на кадъра, широк зрителен ъгъл, режими за извеждане на информация, peaking функция и увеличение на фокуса значително ще подобрят начина, по който снимате.

 

Всеобхватна система против прах

За да поддържа вашите изображения без петна, механизъм против прах вибрира ултразвуково всеки път, когато изключите камерата, премахвайки всички частици, полепнали по сензора за изображения. Допълнително антистатичното покритие помага за предотвратяването на натрупването на прах върху сензора по време на смяна на обективи.

 

Накланящ се LCD екран за гъвкаво композиране

Екран с висока разделителна способност и възможност за накланяне позволява идеално кадриране на иначе невъзможните кадри над главата или от нисък ъгъл.

 

Функции за аудиозапис и следене

При запис и възпроизвеждане на филми можете директно да следите звука с помощта на вградения жак за слушалки. Екранното следене на нивото на аудиото също е възможно, както и свързването на професионални микрофони и аудио миксери с опционалния адаптерен комплект за XLR терминал.

 

Висока устойчивост на прах и влага

Мерките за увеличаване на издръжливостта, приложени в конструкцията, включват уплътнение около бутоните и копчетата, както и защитна двуслойна структура на корпуса, която плътно съединява панелите и компонентите.

 

Съществена, ергономична дръжка

Моделът α7s е 25% по-малко обемист от водещите DSLR камери, но все още е оборудван с пълноразмерна дръжка за удобство при заснемане по цял ден.

 

Здрав и лек корпус от магнезиева сплав

Благодарение на използването на магнезиева сплав, най-лекият структурен материал в света, α7s тежи 489 грама с батерия — значително по-малко от другите високо ефективни фотоапарати — но ще издържи години наред при отлично представяне.

 

Вижте опциите си: Quick Navi Pro и персонализирани бутони

Quick Navi Pro показва всички основни възможности за заснемане върху LCD екрана, така че да можете бързо да потвърждавате настройки и да правите промени, според желанието, без търсене през специални менюта. Персонализирането на бутоните ви позволява да заснемате точно както искате, с често използвани функции, назначени към персонализируемите бутони по ваш избор.

 

Корпус от магнезиева сплав

Благодарение на този невероятно лек и здрав метал, моделът α7s тежи 489 грама заедно с батерията - по-малко от половината от теглото на водещите DSLR камери - но притежава издръжливостта за производителност за години напред.

 

Бутони за управление, персонализиране и навигация

Независимо от компактните размери, моделът α7s се характеризира с предни и задни копчета за интуитивна настройка на експонацията, колелце за управление за задаване на ISO, и копче за компенсиране на експонацията. Quick Navi Pro показва всички основни възможности за заснемане върху LCD екрана, така че да можете бързо да потвърждавате настройки и да правите промени, според желанието, без търсене през специални менюта. Бутонът за персонализиране Ви насърчава да заснемате точно по начина по както искате, с често използвани функции, присвоени към персонализируемите бутони по ваш избор. Можете лесно да назначавате различни функции към всички 9 бутона; и избраните функции на бутони могат да се задават към бутона Fn за бърз достъп.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      3 299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      3 299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Ремък за врата

Батерия NP-FW50

Зарядно устройство (AC-UB10 AC Adapter)

Гумичка за визьор 

Капачка за тяло

Micro USB Кабел