Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 2188

Кратки характеристики:

20.2 мегапиксела APS-C Exmor® CMOS сензор, 3.5 кадъра/сек., Full HD видеоклип.

Пълни характеристики

Кратко описание:

20.2 мегапиксела APS-C Exmor® CMOS сензор, 3.5 кадъра/сек., Full HD видеоклип.

Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Sony E

Изображение Нагоре
Размер на сензора

APS-C - 1.5x (23.5mm x 15.6mm)

Разделителна способност

20.2MP (5456 x 3632)

Процесор

Bionz X

Файлов формат

JPEG

RAW

Фокус Нагоре
Фокусна система

25 точки (автофокус със засичане на контраст)

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 100-16000

Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Серия снимки

3.5 кад./сек.

Баланс на бялото

Авто, дневна светлина, сянка, облачно, изкуствено, луминесцентно (топло бяло / студено бяло / дневно бяло / дневна светлина), светкавица, цветна температура (2500 до 9900K), цветен филтър (G7 до M7, A7 до B7), потребителски (1 / 2 / 3), потребителски комп

Стабилизация

Не

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

Автоматично

Запълваща

Бавно синхронизиране

Корекция на червени очи

Компенсация на светкавицата

-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

Не

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

Memory Stick Micro

microSD , microSDHC, microSDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия NP-FW50

Размер и тегло Нагоре
Размер

74 x 70 x 53мм

Тегло

216 гр.

Други Нагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

USB 2.0

Съвместимостта с обективи с байонет Е ви позволява да творите
Професионален подход с богата гама от съвместими обективи с байонет Е. Изберете макро обектив, за да се доближите до по-дребните обекти, или създавайте красиви разфокусирани фонове или "боке" с твърд обектив. Дори можете да изберете обектив за телефотография, разполагащ със стабилизация на изображението оптичен SteadyShot, който приближава обекта ви с точност за професионално изглеждащ резултат.

 

Сензор Exmor CMOS с размер APS-C за професионално изглеждащи изображения
Заснемайте достойни за DSLR кадри с фотоапарата lens-style. Огромният сензор за изображения Exmor® CMOS с размер APS-C работи с процесор BIONZ X, за да създава високо прецизни 20,1 MP изображения. Улавяйте фини детайли, ясни изображения, ярки нощни пейзажи и красиво "боке" – всичко това от вашия смартфон.

 

BIONZ X за превъзходни детайли и текстури
Системата за обработка на изображения на Sony вярно пресъздава текстурите и детайлите, както се виждат с невъоръжено око, чрез особено високоскоростна обработка. Заедно с LSI (високо мащабна интеграция) в предния край, която ускорява обработката, BIONZ X позволява по-естествени детайли, по-реалистични изображения, по-богати тонални преходи и по-ниски нива на шум, независимо дали правите снимки или филми.

 

Превъзходният автоматичен режим знае какво снимате
Никакви снимки не са твърде голямо предизвикателство. Превъзходният автоматичен режим автоматично разпознава различните типове среди и регулира настройките на фотоапарата съответно, за да оптимизира всеки кадър. Фотоапаратът ви ще активира функции като непрекъснато снимане и автоматичен HDR, когато условията са сложни, за да можете да уловите кадъра с лекота.

 

Вградена светкавица за условия на слаба осветеност
Заснемайте чудесни кадри – дори при слабо осветление – с вградена светкавица. С оценка GN4, ще постигате надеждно и точно заснемане в тъмна среда, където може да възникне шум и замъгляване. Ситуациите със задно осветяване и нощната фотография също не са проблем, а в режим Superior Auto (превъзходен авто) ще постигнете идеален фокус.

 

Ръчни контроли за по-голяма свобода при снимане
Наслаждавайте се на свободата на ръчните контроли от типа на DSLR. Този фотоапарат lens-style включва режими P/A/S/M, като ви дава контрол над апертурата, скоростта на затвора и още. Резултатът е красиви снимки с професионално изглеждащ завършек направо от телефона ви.

 

Интуитивен контрол с PlayMemories Mobile
Превърнете смартфона или таблета си в дистанционен пулт за управление и се наслаждавайте не лесен контрол над фотоапарата благодарение на PlayMemories Mobile3. Чистият потребителски интерфейс ви дава лесно управление с една ръка за всичките настройки на фотоапарата – включително експонация, освобождаване на затвора и мащабиране – което го прави идеален за групови снимки.

 

Wi-Fi ви дава безжична свобода
Лесно прехвърляйте филми и още от фотоапарата си към таблет или смартфон с Android или iOS, като просто се свържете с Wi-Fi. След това бързо качете видеоклиповете си в любимите си уебсайтове и социални мрежи, за да покажете събитията на приятелите и семейството си. 

 

Получете различен изглед с разнообразно разполагане на обектива
Наслаждавайте се на снимането от различни гледни точки. Разположете вашия фотоапарат lens-style на недостъпни в миналото места, след това поемете контрола – включително и мащабиране, кадриране и заснемане – с вашето мобилно устройство. Дръжте здраво за разнообразно снимане с помощта на опционалния комплект за свободно снимане под ъгъл Free Angle Shooting Kit (ADP-FSK1).

 

Аксесоар дистанционно управление Live-View за управление на няколко фотоапарата
Управлявайте до пет камери с помощта на опционалното дистанционно управление Live View. Проверявайте зрителните ъгли на цветния монитор за носене на китката с един поглед, стартирайте/спирайте записа на пет камери едновременно и променяйте настройките едновременно на всички устройства. Без необходимост от кабели благодарение на вградената Wi-Fi връзка.

 

Лесно съхранение, пренос и споделяне
Никога няма да се притеснявате, че ще загубите снимките си – кадрите ви се запазват автоматично както на фотоапарата lens-style, така и на смартфона или таблета ви, докато ги правите. Просто инсталирайте приложението PlayMemories™ Mobile, за да експортирате снимки от фотоапарата си на смартфона или таблета чрез Wi-Fi. Оттам можете свободно да организирате, редактирате и споделяте с приятелите и семейството или да качвате в любимия си сайт на социална мрежа и да споделяте със света.

 

Поставете на статив за гъвкаво снимане
Снимайте дълги експонации и поразителни пейзажи с пълна увереност. Просто поставете фотоапарата lens-style на статив и получете по-голяма стабилност в сравнение с кадрите от ръка. Трудните терени, фотографията при слаба осветеност и груповите кадри стават по-лесни, когато свържете фотоапарата lens-style със статив. 

 

Множество формати за гъвкаво снимане
Правете снимки, които се отличават от останалите, с разнообразни формати. Изберете между обичайните форми за цифрови снимки като 3:2 и 4:3, както и 16:9 широкоекранни или квадратни за статични кадри така, както ги искате.

 

Авто HDR и DRO за естествена градация
От тъмни сенки до ярки бликове – Авто HDR (висок динамичен обхват) улавя всеки тонален преход в сцената. Той работи, като разширява динамичния обхват на изображенията ви, за да създаде ясен, поразителен контраст. Когато снимате бързо движещи се обекти, превключете на DRO (оптимизатор на динамичния обхват) за по-естествено изглеждащ контраст.

 

Разглеждайте снимките си с TRILUMINOS цвят
Вижте снимките и видеоклиповете си с богати, естествени цветове, когато ги споделяте на големия екран. Този фотоапарат lens-style поддържа технологията TRILUMINOS цвят от Sony – вижте любимите си кадри с реалистични цветове, когато ги разглеждате на телевизор с дисплей TRILUMINOS. Разширената цветова гама означава, че червените тонове, синьото на водата и изумруденото зелено се показват красиво за ярки пейзажи. Лицата също изглеждат по-добре благодарение на естественото пресъздаване на тоновете на кожата.

 

Фиксиращият се автофокус проследява движещите се обекти
Получете кристално ясни снимки, които са винаги на фокус. Фиксиращият се автофокус (AF) автоматично регулира размера на целевия кадър въз основа на характеристиките на обекта. Това ви позволява да се концентрирате върху това, което прави обектът ви, докато фотоапаратът гарантира, че ще получите фокусиран кадър независим от случващото се.

 

Поддържа се в Capture One Express (за Sony)
Capture One Express (за Sony) е един от най-добрите RAW конвертори в света, който пресъздава прецизни цветове и невероятни детайли. Той съдържа гъвкаво управление на цифровите активи, всички основни инструменти за регулиране и бърза, отзивчива работа в едно персонализируемо и вградено решение. * Моля, насочвайте всички запитвания за покупка, употреба и поддръжка за решенията Capture One към Phase One.

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      599.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      599.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Адаптер за наклон и захват (ADP-FSK1)
Акумулаторна батерия (NP-FW50)
Каишка за китката
Капачка за тялото на фотоапарата
Микро USB кабел
Приставка за смартфон