Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 3513

Кратки характеристики:

  • 20.8 мегапиксела
  • подвижен 3.0" дисплей
  • RAW формат
  • Full HD видео
  • 60 кадъра/сек.
  • Wi-Fi
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 20.8 мегапиксела
  • подвижен 3.0" дисплей
  • RAW формат
  • Full HD видео
  • 60 кадъра/сек.
  • Wi-Fi
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Nikon 1

Изображение Нагоре
Размер на сензора

CX формат - 13.2 x 8.8мм

Разделителна способност

20.8 (5568 x 3712 )

Видеоклип

Да

Процесор

EXPEED 5A

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) (15p)

Full HD (1920 x 1080) (60p, 30p)

HD (1280 x 720) (120p/60p/30p)

Фокус Нагоре
Фокусна система

АФ с единична точка: 171 зони за фокусиране; централните 105 зони поддържат АФ с детекция на фазата. АФ с автоматична зона: 41 зони за фокусиране

Режими на фокусиране

Единична точка, автоматична зона, проследяване на обекта

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 160-12800

Скорост на затвора

скорости на затвора: 30сек. - 1/16000сек. + бавен затвор (до 2 мин.)

Серия снимки

60 кадъра/сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Сцени

Режими на измерване

Точков автоматична зона, проследяване на обекта

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

Приблиз. 5/16 (м/фута, ISO 100, 20°C/68°F; при ISO 160 водещото число е приблиз. 6,3/20,7)

Режими на светкавицата

i-TTL управление на светкавицата чрез сензора за изображения

Компенсация на светкавицата

-3 до +1 EV на стъпки от 1/3 EV

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" подвижен сензорен LCD дисплей (1037000 пиксела)

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL24

Допълнително захранване

Да Захранващ адаптер EH-5b; изисква конектор за захранването EP-5F (предлага се отделно)

Размер и тегло Нагоре
Размер

- 98.3 x 59.7 x 31.5м

Тегло

100 гр. - 300 гр. 231гр. (само тяло)

Други Нагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

HDMI

USB 2.0

Избягайте от обикновеното с изключително портативния фотоапарат Nikon 1 J5 със сменяеми обективи. Заснемайте вълнуващи 20,8-мегапикселови изображения и невероятно ясни 4K видеоклипове. Не пропускайте нищо благодарение на скоростите на снимане, които са по-високи от тези на D-SLR.

С големия си CMOS сензор и сменяемите обективи 1 NIKKOR, Nikon 1 J5 ще подобри значително качеството на фотографията ви, при това бързо.

Наслаждавайте се на свободата да снимате смело при слаба светлина. Правете с лекота стоп кадри със скорост 20 кадъра/сек с непрекъснат АФ в режим „Спорт“. Записвайте богати на детайли илюстрации на пътешествията си с разделителна способност 4K или обуздайте скоростта на фотоапарата, за да запишете драматични видеоклипове с бавно движение. Бъдете креативни с накланящия се сензорен екран и ръчните контроли, а след това споделяйте лесно всяка блестяща снимка с помощта на смарт устройство.

 

 

КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО ОТ СЛЕДВАЩО НИВО

Оставете зад себе си тълпата, снимаща със смартфони, чрез великолепни 20,8-мегапикселови изображения. С големия си CMOS сензор и обективи 1 NIKKOR, Nikon 1 J5 ще ви даде възможност да използвате максимално творческите си идеи.

 

ПО-БЪРЗ ОТ D-SLR

При скорост 20 кадъра/сек с непрекъснато автоматично фокусиране, портативният Nikon 1 J5 може да ви помогне да заснемете наситени с действие снимки, които D-SLR може да пропусне. Направете стоп кадри на всичко и не пропускайте нищо с режим „Спорт“.¹

 

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

Наслаждавайте се на управление в стил D-SLR благодарение на диска за избор на режим PSAM, диска за управление и бутона Fn. Осигурете си творческо предимство и улавяйте живо всяко вдъхновение точно по желания от вас начин.

 
 

ВЪЛНУВАЩИ 4K ФИЛМИ

Записвайте монументални филми със свръхясна 4K разделителна способност.² Разтеглете времето и засилете чувството за драматичност чрез плавни филми от снимки, направени през зададен интервал от време, и чрез HD последователности с бавно движение. Заснемайте епични неподвижни изображения, докато снимате филм.

 

СПОДЕЛЯЙТЕ И ВПЕЧАТЛЯВАЙТЕ

Споделяйте лесно всяка блестяща снимка. Nikon 1 J5, който поддържа Wi-Fi и NFC, ускорява повече от когато и да било качването на висококачествени снимки чрез смарт устройството ви.

 

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ

От изключителни снимки при слабо осветление до артистично размазани фонове – насладете се на ново ниво на качеството на изображението. Със сензор с формат CX, който е четири пъти по-голям от този в повечето компактни фотоапарати, Nikon 1 J5 блести във всяка ситуация.

 

ОРИГИНАЛЕН СТИЛ

С красивия си външен вид Nikon 1 J5 създава реално чувство за фотографски стил. Перфектното разстояние между дисковете за управление ви дава възможност да снимате, без да сваляте очи от обекта си. Предната и задната ръкохватка осигуряват здрав захват.

 

СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ НАКЛАНЯЩ СЕ ЕКРАН

Насладете се на заснемането на интригуващи неподвижни изображения и филми. Натиснете бързореагиращия сензорен екран, за да фокусирате, да снимате и да регулирате основните настройки. Наклонете дисплея надолу или нагоре, за да снимате под необичаен ъгъл или да си направите творчески автопортрети.

 

Забележително снимане: изпробвайте перфектния баланс на скорост, качество на изображението и преносимост. Със сензор за изображения, който е четири пъти по-голям от този в повечето компактни фотоапарати³, Nikon 1 J5 ви дава свободата да постигате превъзходни изображения. Големият сензор с формат CX и задно осветление улавя възможно най-голямото количество светлина: всеки пиксел се възпроизвежда перфектно, за да се получат изображения, преливащи от цветове и фини детайли.

 

Брилянтен при слаба светлина: с обхват на ISO 160–12 800, Nikon 1 J5 осигурява кристално ясни изображения при всяка светлина. Управлявайте ръчно ISO, за да имате пълна фотографска свобода, или оставете фотоапарата да настрои автоматично ISO чувствителността, за да получите перфектни резултати. Усъвършенстваното намаляване на шума осигурява по-чисти, по-добре дефинирани изображения при високи стойности на ISO.

 

EXPEED 5A: постигнете поразителна яснота с процесора за изображения от следващо поколение на Nikon. EXPEED 5A стои в основата на бързото като светкавица автоматично фокусиране на фотоапарата, интелигентното намаляване на шума и кристално чистите изображения. Повишената скорост на обработка се справя лесно с богатството от творчески режими и мълниеносни скорости на фотоапарата, като преобразува с лекота огромното количество данни от 20,8-мегапикселовия сензор в превъзходни снимки и 4K филми.²

 

Мълниеносни стойности на кадри/сек: тъй като скоростите на непрекъснато снимане са по-високи от тези на D-SLR, няма нещо, което да се движи прекалено бързо за Nikon 1 J5. Снимайте с непрекъснат АФ със скорост на снимане на световно равнище от 20 кадъра/сек или се наслаждавайте на 60 кадъра/сек с фиксиране на фокуса при първия кадър. За лесен достъп до режимите на фотоапарата за серии от снимки трябва само да завъртите диска за избор на режим до положение „Спорт“. Можете да изберете желаната скорост на снимане и да видите веднага последователности с моменти от бързо променящото се действие като една група снимки.

 

Усъвършенстван хибриден АФ: Новаторската система за хибриден АФ на Nikon използва 171 точки за автоматично фокусиране, за да заключи бързо фокуса върху обекта ви. Системата незабавно превключва моментално между 105-точкова система за АФ с детекция на фазата и бърз АФ с детекция на контраст. АФ с детекция на фазата открива движението с изумителна бързина. АФ с детекция на контраст достига до ръба на кадъра, така че можете да постигнете ясно фокусиране на периферните обекти дори при слаба светлина.

 

Филми, които предизвикват екстаз: записвайте невероятно ясни филми в 4K/15p или Full HD 1080/60p, за да покорите публиката си.² Изживейте отново всеки удар на сърцето чрез функцията „Забавени движения“, която възпроизвежда трисекунден HD филм със 120 кадъра/сек в продължение на 12 секунди. Използвайте автоматично заснемане на изображения или ръчно снимане, за да запишете неподвижни изображения, докато снимате филм. Активният D-lighting се справя със сцените с висок контраст, за да осигури навсякъде естествено балансирана светлина и сенки. E-VR (електронно намаляване на вибрациите) запазва ясното фокусиране на филмите ви дори когато снимате при пълно увеличение.⁴

 

Креативни режими за филми: функциите „Забързани движения“, „Бърза смяна на кадрите“ и „4-секунден филм“ поставят кинооператора, който се крие във вас, в центъра на действието. Внесете енергия в сцените, които снимате на улицата, със „Забързани движения“, създайте чувство за анимирано спиране и пускане с течение на времето чрез „Бърза смяна на кадрите“, или покажете експресивността си чрез кратки клипове „4-секунден филм“.

 

Филми от снимки през зададен интервал от време: покажете как тече времето чрез невероятни Full HD клипове от снимки, направени през зададен интервал от време, включващи до 300 снимки. Поставете Nikon 1 J5 на статив, за да уловите магията на бавно извършващите се чудеса. Носете фотоапарата на врата си, за да заснемете уникални кадри на градските си приключения. Можете да настроите фотоапарата да прави снимки на всеки 5, 10 или 30 секунди.

 

Отлична ергономичност: при Nikon 1 J5 компактността не е свързана с ограничаване на възможностите. Изчистеният, опростен дизайн и перфектното разстояние между дисковете за управление гарантира, че контролите са лесно достъпни и че можете да снимате, без да сваляте очи от обекта си. Превключвайте лесно между режими „PSAM“ и „Спорт“ чрез диска за избор на режим. Променяйте настройките чрез диска за управление и присвоете често използваните настройки на бутона Fn (избор на функция).

 

Накланящ се сензорен дисплей: бързореагиращият 7,5-сантиметров (3,0-инчов) LCD дисплей с 1 037 000 точки ви осигурява работа при ясен изглед дори когато дисплеят е наклонен. Заснемайте екстремни кадри от ниска позиция или снимайте с лекота от висока гледна точка благодарение на 86-градусовия обратен ъгъл. Наклонете дисплея до 180 градуса и използвате режима „Автопортрет“, за да омекотите кожата, или настройте „Самоснимачка“. Само натиснете дисплея с висока разделителна способност, за да фокусирате и да снимате, правете интуитивни корекции на настройките на фотоапарата, преглеждайте предварително творческите функции или деактивирайте сензорния екран.

 

Активирани NFC & Wi-Fi функция: споделянето на впечатляващи снимки с Nikon 1 чрез смарт устройство никога не е било по-лесно. Трябва само да допрете Nikon 1 J5 до смарт устройство, съвместимо с NFC (комуникация на близко разстояние), и можете да прехвърлите изображението, което се показва върху LCD дисплея на фотоапарата. За да прехвърляйте лесно снимки към смарт устройството си чрез Wi-Fi, трябва само да натиснете специалния Wi-Fi бутон на фотоапарата⁵. Можете също така да използвате Wi-Fi функцията за задействане на затвора на фотоапарата или да създавате перфектни композиции, като правите предварителен преглед на снимките на екрана на таблета или смартфона си.

 

Контрол на изображението в реално време: подобрявайте бързо и интуитивно снимките или филмите в гама от режими, още преди да снимате. Трябва само да регулирате лентите за управление, които се показват до изображението, за да направите фина настройка на яркостта, на дълбочината на рязкост и на контраста. Използвайте „Диск за творчество“, за да прилагате артистични филтри със студийно качество, като трябва само да плъзнете колелцето на сензорния екран, за да постигнете желания изглед. Наблюдавайте прилагането на промените върху LCD дисплея: това, което виждате, е точно същото, което ще получите в момента на натискане на спусъка на затвора.

 

Креативен режим: бъдете креативни с популярните ефекти за неподвижни изображения и филми. Върнете се назад във времето чрез „Ретро“, покажете артистичността си в черно и бяло чрез навяващото унило настроение „Монохромно с висок контраст“, добавете повече жизненост с „Поп“ или хванете в кадър цялата сцена с „Панорама“. Има общо 14 ефекта, от които можете да избирате, а освен това имате достъп до пет сценични режима, които автоматично оптимизират настройките на фотоапарата за портрети, пейзажи и близки планове.

 

Снимка на най-добрия момент: уловете магията, скрита в една секунда, с „Интелигентен селектор на снимка“, „Активна селекция“ и „Бавен преглед“. Използвайте вградения фотоексперт на Nikon 1 J5, за да изберете изображения, невероятни от техническа гледна точка, в „Интелигентен селектор на снимка“. Изберете снимките, които искате да запазите, от общо 20 кадъра, заснети за по-малко от секунда, с „Активна селекция“. Изберете върховната снимка от последователността с бавно движение в „Бавен преглед“.

 

Движеща се снимка: покажете повече от момента, който заснемате, като само с едно щракване направите снимки, които се движат. Предназначената за споделяне „Движеща се снимка“ създава „живо изображение“, което започва като четирисекунден клип със забавени движения и завършва с красиво неподвижно изображение. Споделяйте незабавно или стартирайте безплатния софтуер ViewNX-Movie Editor на Nikon, за да редактирате и комбинирате с други неподвижни изображения и филмови клипове.

 

Безплатен софтуер и пространство за съхранение: продължете творческия процес и след като снимате. Извършвайте лесно импортиране, подреждане, редактиране и споделяне на снимки, филмови клипове и „Движещи се снимки“ чрез безплатния софтуер ViewNX-i и ViewNX-Movie Editor от Nikon. Като собственик на Nikon 1, можете също така да се възползвате от безплатно пространство за съхранение с обем 20 ГБ в NIKON IMAGE SPACE .

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      769.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      769.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Nikon J5 Body Silver

Инструкции за работа

Капачка за тяло -BF-N1000

Зарядно устройство-MH-31

Литиево-йонна батерия-ЕN-EL24

Ремъ за врата-AN-N1000

USB кабел-UC-U20