Меню
Профил
Език
Начало Дамски парфюми Дамски парфюми Carolina Herrera Very Good Girl Eau de Parfum 80ml парфюм за жени

 

 

Carolina Herrera Very Good Girl Eau de Parfum 80ml парфюм за жени

-13%
Цена: 277.00лв.
Каталожна цена: 317.00лв.
Отстъпка: 40.00лв. (12.62%)
  • Код:
    17852

Carolina Herrera представя новия парфюм Very Good Girl Eau de Parfum през 2021г. Разкошен, дързък и невероятен аромат. 

Very Good Girl ни отвежда на удивително ароматно пътешествие, започвайки с връхни нотки на закачливо-палав касис и екзотично личи, довеждащи до съблазнителното сърце от роза. Базовите нотки на ветивер и ванилия придават изненадващ и съвременен завършек.

8411061995754

✔ Наличен в магазин VAMART

 Експресна доставка   

 

 Box Безплатна доставка за поръчка над 79лв

  до автомат BOX NOW 

  плащане с карта при доставка

 

speedy  Безплатна доставка за поръчка над 79лв

  до офис на SPEEDY или до Ваш адрес

  наложен платеж или плащане с карта

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 4 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Разкошен, дързък и невероятен, Carolina Herrera Very Good Girl е смела нова интерпретация на иконичния аромат Good Girl. Отразявайки идеята на Carolina Herrera за дуалността на модерната жена, този удивителен Eau de Parfum ни показва, че в многостранната природа на съвременната женственост се крие истинската красота на това да бъдеш жена.

 

Very Good Girl ни отвежда на удивително ароматно пътешествие, започвайки с връхни нотки на закачливо-палав касис и екзотично личи, довеждащи до съблазнителното сърце от роза.

 

Считана за една от най-значимите сурови съставки в историята на парфюмите, розата изпитва множество изрази. Неустоима и секси, уникалният й аромат винаги е изненадващо предимство. Именно това е целта, поради която парфюмерът Луиз Търнър използва розата за тази нова фаза в приказката „Добро момиче“. В този случай кремавите, прахообразни нюанси на розата са на преден план, тяхната безусловна романтика, топла и копринена, като най-красивото червено червило в света.

 

Базовите нотки на ветивер и ванилия придават изненадващ и съвременен завършек. Воала от ветивер, естествен и недокоснат, който обикновено се среща в мъжките аромати. Той се появява в този нов аромат като невероятно модерен контраст във връзка с топла ванилия.

 

Carolina Herrera Very Good Girl Parfum

 

Резултатът е зашеметяващ нов парфюм, който илюстрира естествената красота на съставките му, без да ограничава оригиналността. Известният девиз на Каролина Ерера „Модата е еволюция, а не революция“ се отнася и за този нов аромат.

 

Емблематичното Very Good Girl покорява нови висоти със зашеметяващ интериор с лакиран червен лак - фирмен нюанс на къщата и символ на страст, изтънченост и красота.

 

Като вечен символ на страст и жажда за живот, съчетана с привлекателност, елегантност и красота, тази бутилка капсулира света на Good Girl и Carolina Herrera много повече от всеки друг аромат.

 

Carolina Herrera Very Good Girl

  • Наличност:
    В магазин VAMART
  • Марка:
    Carolina Herrera
  • Вид:
    Eau de Parfum
  • За кого:
    Дамски
  • Размер:
    80ml
  • Ароматна група:
    Floral Fruity
  • Година:
    2021
  • Цвят:
    Червен
  • Баркод:
    8411061995754