Предимства при резервиране на самолетен билет онлайн
Все повече хора по света резервират своите билети по Интернет, като тази бройка се увеличи допълнително след въвеждането на изцяло електронни самолетни билети в средата на 2008-та година. Защо обаче се предпочитат резервациите онлайн?
  • спестявате пари, тъй като таксите за обслужване при онлайн резервация са в пъти по-ниски (агенцията не трябва да поддържа множество офиси и служители)
  • сами можете да намерите най-добрата цена и да сте сигурни, че сте избрали най-изгодната тарифа за вашите нужди
  • може да стане бързо, от удобството на дома или офиса ви. Не е необходимо да посещавате офис на туристическа агенция.
  • заплащането също може да стане по електронен път - с кредитна карта, банков превод (вкл. с електронно банкиране или през Epay.bg).

След въвеждането на електронните билети, независимо дали ще отидете в агенция (където агента ще ползва система, подобна на тази в Izgodnobg.com, за да направи резервацията ви) или ще направите резервацията си по Интернет, като потвърждение на резервацията си ще получите имейл с код на резервация. Той е единственото нещо, което ви е необходимо на летището, а повечето авиокомпании дори не го изискват - необходимо е само да имате документ за самоличност с данни, съвпадащи с тези от резервацията.

Пожелаваме ви лесно и бързо резервиране на изгоден самолетен билет онлайн!

>> Обратно към ФОРМАТА ЗА ТЪРСЕНЕ И РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТНИ ПОЛЕТИ