ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Споразумение за ползване

Регистрация на нов потребител Ъгъл

Правила и условия за ползване

Настоящите Правила и условия за ползване на Интернет услуги уреждат отношенията между Izgodnobg.com и всяко лице, ползващо Интернет страницaта Izgodnobg.com. Izgodnobg.com си запазва правото, съобразявайки се със съответните нормативни и законови изисквания, да променя Условията по всяко време, чрез обновяване на този текст. Ваше е задължението да преглеждате този текст за промени.

Всички елементи на съдържанието на тези Интернет страници, включително дизайн, софтуерни програми, текст, база данни, снимков материал, графики и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на Izgodnobg.com. Използването им без изрично разрешение от Izgodnobg.com е нарушение на закона.

Izgodnobg.com е уебсайт, предоставящ разнородна информация за българските интернет магазини, както и възможности за публикаване на информация от страна на потребителите. Услугата, предоставяна от Izgodnobg.com, се предлага "във вида, в който е" и Izgodnobg.com не носи отговорност, ако при нарушения на работоспособността на програмното или техническото осигуряване на други оператори в Интернет или на телекомуникационните връзки в и/или извън страната, потребител не може да ползва частично или напълно възможностите на уебсайта.

Въпреки, че Izgodnobg.com се старае да поддържа актуална цялата информация, предоставяна в сайта, това по обективни причини не винаги е възможно. Потребителят се съгласява, че Izgodnobg.com не носи отговорност в случай на разминаване между информацията, публикувана на сайта и информацията в сайта на който и да е магазин.

Izgodnobg.com не носи отговорност за публикуваните от магазините оферти, вкл., но не само, за точността и коректността на посочените цени, за законността на продаваните продукти, за коректност на характеристиките и описанията на продуктите. В случай, че дадена оферта нарушава законодателството на България може да ни сигнализирате чрез формата ни за контакт.

На потребителите се забранява да нарушават или да се опитват да нарушат сигурността на сайта, включително без ограничение,

- да имат достъп до данни, които не са предназначени за тях или да се включват в сървъра или в клиентски файл, за които клиента не е дал разрешение за достъп,
- да се опитват да проучват, сканират или тестват уязвимостта на системата или мрежата или да правят пробив в системата или други действия без съответна оторизация,
- да се опитват да се намесват с услуги предназначени към който и да било клиент, група или мрежа, включително без ограничения, претоварване на трафика, разрушаване на информацията,
- да извършват всякаква дейност, налагаща неразумни или несъразмерни натоварвания на инфраструктурата на страницата.

Потребителите носят пълна отговорност за публикуваната/предоставената от тях информация на уебсайта. Потребителите се съгласяват да не публикуват текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Нарушаването на сигурността, както и случаите, които могат да доведат до такива нарушения на системата или мрежата може да завърши с подвеждането под гражданска или криминална отговорност.

За всички неуредени в този договор въпроси се прилага действащото в Република България законодателство.

Тестов Банер