ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Книги > Сръбско - български речник > Цени

Ъгъл Ъгъл
Сръбско - български речник

Сръбско - български речник

39,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Антон Зарков;Пламен Трифонов Издателство: Издателска къща ПАЛ Година: 2004 ISBN: 9547860046 Корици: твърди Страници: 572 Настоящото издание има за цел да отрази съвременния сръбски език и да е максимално удобен за ползване. Речникът съдържа над 50 000 заглавни думи и така той става най-обемният от издадените досега в България сръбско-български речници. Съставен е след изследване на публикувани вече лексикографски и лингвистични трудове, проследяване на езика на вестници, електронни медии, научни публикации и интервюта. В речника не са включени хърватски думи. Пропуснати са доста остарели думи, особено турцизми. Включени са думи и...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Сръбско - български речник в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Сръбско - български речник кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Сръбско - български речник се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник