ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Мишки > Мишка PRESTIGIO PM31 > Цени

Ъгъл Ъгъл
Мишка PRESTIGIO PM31

Мишка PRESTIGIO PM31

9,78 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Мишки Prestigio. USB мишката Prestigio PM31 е универсален модел със строг дизайн в черни и сребристи цветове и три бутона за удобна работа. Сигурно е, че тази мишка ще отива на всеки компютър. Синьото LED скрол колелце и извивките на линиите добавят елегантност. Извивките са проектирани по такъв начин, че мишката е удобна и за дясна, и за лява ръка. Тя има и гумирано покритие, позволява постигането на прецизен контрол над нея. USB мишката Prestigio PM31 работи с резолюция 800dpi. Това е напълно достатъчно за ефективна работа с офис и графични приложения.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Мишка PRESTIGIO PM31 в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Мишка PRESTIGIO PM31 кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Мишка PRESTIGIO PM31 се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Мишки Prestigio в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник