ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров > Цени

Ъгъл Ъгъл
Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров

Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров

6,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Емилия Георгиева Издателство: Български художник Година: 2005 ISBN: 9544061282 Корици: меки Страници: 84 Книгата "Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров" има задачата да представи с богата документация от първа ръка творческия лик на Николай Дюлгеров - художник и архитект, единствен в историята на българското изкуство, заел достойно място сред световните имена на Баухаус на Валтер Гропиус във Ваймарската република. Проследявайки сложния процес на неговото творчество в климата на съдбоносни исторически събития, големият българин с доблест защитава моралния си борчески дух в служба на изкуството, което носи в себе си, а не себе...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Футуризмите в изкуството на Николай Дюлгеров се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник