ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Антикварят > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Антикварят

Антикварят

9,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. 2002 г. Неизвестни престъпници опустошават салона на известния московски антиквар Игор Непомняшчи и го изправят пред фалит. 24 години по-рано бащата на Игор – Всеволод Непомняшчи, най-големият експерт в областта на руското изкуство от XIX в. и собственик на една от най-богатите частни колекции в Русия, е убит жестоко заедно с жена си Зоя в дома им. Убийците, похитили колекцията му, така и не са открити.
1947 г. Полковник Георгий Потоцки, изпълнявал специална мисия в щаба на маршал Жуков в Германия, е убит пред дома си. Личните му вещи са наследени от сирака Всеволод Непомняшчи, който понася към Русия в скромния си картонен куфар безценен товар.
1941 г. В Минск...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
2002 г. Неизвестни престъпници опустошават салона на известния московски антиквар Игор Непомняшчи и го изправят пред фалит. 24 години по-рано бащата на Игор – Всеволод Непомняшчи, най-големият експерт в областта на руското изкуство от XIX в. и собственик на една от най-богатите частни колекции в Русия, е убит жестоко заедно с жена си Зоя в дома им. Убийците, похитили колекцията му, така и не са открити.
1947 г. Полковник Георгий Потоцки, изпълнявал специална мисия в щаба на маршал Жуков в Германия, е убит пред дома си. Личните му вещи са наследени от сирака Всеволод Непомняшчи, който понася към Русия в скромния си картонен куфар безценен товар.
1941 г. В Минск германският офицер Вилхем фон Рихтгофен се натъква в полусрутена от бомбардировките сграда на забележителна картина. Разстрелян е през април 1944 г. 1937 г. Бригаден командир Серафим Раковски е арестуван. 18 години преди това, като млад червеноармеец, той е открил в изоставеното и разграбено дворянско имение Покровско изключителен портрет на красива млада жена. 1831 г. Гениалният крепостен художник Иван Крапивин тайно рисува портрета на любимата си, също крепостна. Рисува я, без да знае, че цената на този шедьовър ще бъде животът на неговата муза. Всеки, в чиито ръце е попаднал портретът, е застигнат от нещастие. Невероятното кълбо от човешки съдби, трагедии и грехове, което се заплита десетилетия наред, може да се разплете именно сега, в наши дни. Съдба или пък вмешателство на висши сили? Тяхно оръдие ще стане антикварят.
Въпреки сравненията с “Шифърът на Леонардо” “Антикварят” е напълно оригинална и много руска творба. Общото с бестселъра на Дан Браун е може би само това, че става дума за картина и с нея са свързани престъпления. А истинската картина, за която се разказва в “Антикварят”, се пази в дома на самата Марина Юденич. Немалко от фактите и героите в романа й са реално съществуващи, само интерпретацията им е художествена.
Детайли Размери: 13 x 20 см.
Страници: 352
Език: български
Издател: Персей
ISBN: 9549420213
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник