ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Изкуството на ароматерапията > Цени

Ъгъл Ъгъл
Изкуството на ароматерапията

Изкуството на ароматерапията

10,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Тисеран,Робърт Издателство: Аратрон Година: 1999 ISBN: 954-626-117-3 Корици: меки Страници: 400 Ароматерапията е изключително многостранна. Маслата въздействат върху физическото тяло по много начини и са сред най-мощните антибактериални агенти, познати на човека. Те определено са интересна и жизнеспособна алтернатива на антибиотиците. Освен това етеричните масла, подобно на акупунтурата, могат да се използват за балансиране на финия енергиен поток в тялото; за пречистване на аурата на човека; а също при практиките за издигането на съзнанието и духовно израстване.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Изкуството на ароматерапията в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Изкуството на ароматерапията кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Изкуството на ароматерапията се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник