ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика на новогръцкия език

Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика на новогръцкия език

10,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Христина Янисова Издателство: Нов български университет Година: 2008 ISBN: 9789545354127 Корици: меки Страници: 142 "Работна тетрадка 1" е помагало по практическа новогръцка граматика към първите 15 урока от учебника „Новогръцки език за начинаещи". В учебните единици се прави обзор на изучаваните граматически категории, тематично обобщение на лексиката и се предлагат разнообразни упражнения за развитие и усъвършенстване на произношението, правописа и граматиката, уменията за разбиране при четене и писане, включени са и примерни тестове за проверка на придобитите знания и умения (с отговори за правилно решение). Учебното помагало е...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика на новогръцкия език в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика на новогръцкия език кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Работна тетрадка 1. Упражнения по практическа граматика на новогръцкия език се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник