ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Pro Art/ Арт Про - Алтера > Цени

Ъгъл Ъгъл
Pro Art/ Арт Про - Алтера

Pro Art/ Арт Про - Алтера

14,25 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Книги ART. Автор: Колектив Издател: Алтера Сборникът "Pro Art/ Арт Про" съдържа 12 статии на български и английски език. Текстовете в сборника са посветени на българското визуално изкуство, литература, театър, кино, танц и музика и развитието им през последните почти 20 години. Това е първото издание, което си поставя амбициозната задача да представи, анализира и обобщи динамичните процеси на случващото се през този период. Статиите са подредени по двойки – за всяко от изкуствата има теоретичен и "практически" текст. Резултатът от подобен подход е – живи текстове, изпълнени както със страничен поглед, така и с личен опит. Сборникът "Pro Art/ Арт Про"...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Pro Art/ Арт Про - Алтера в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Pro Art/ Арт Про - Алтера кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Pro Art/ Арт Про - Алтера се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги ART в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник