ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют > Цени

Ъгъл Ъгъл
Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют

Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют

3,99 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Книги ФЮТ. Автор: Свен Норквист Издател: Фют Книгите от поредицата са преведени на 44 езика, продадени са над 6 милиона екземпляра. Удостоени са с големи международни награди. Историите за чичо Петсън и неговото необикновено коте Финдъс имат световна известност, адаптирани са за телевизия и е заснет е филм. Чичо Петсън си няма никого и е много самотен и тъжен. Един ден неговата съседка му донася кашон с надпис "Зелен грах "Финдъс", но в кашона няма грах, а малко коте. То става приятел на чичо Петсън и любимец на децата в много страни. Приказките за Петсън и котето Финдъс са великолепни приказки за четене и препрочитане! Уникалните бъркотии, които...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Как Финдъс се загуби, когато беше малък - Фют се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги ФЮТ в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник