ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм > Цени

Ъгъл Ъгъл
Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм

Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм

780 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм
Моделът въздушна пушка SG68 на немската фирма „Валтер” (Walther) е предназначен за самозащита и е от групата на несмъртоносните оръжия. За стрелба използва гумени топчета с диаметър 17,3 mm. За изстрелването на топчетата се използва капсула с въглероден двуокис, която се поставя в приклада. Това е пушка тип помпа, като за презареждане се използва подвижна ложа. SG68 е изработена от оръжейна стомана и синтетика. Пушката може да се използва в два варианта бутилки със сгъстен въздух – първият е с 88 грама капсула с СО2, която се поставя в приклада, а вторият е с 12 грама капсула, като за целта се използва адаптор.
Технически параметри на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Въздушна пушка Walther SG68 17,3 мм се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник