ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Бинокли и оптика > Бинокъл Yukon Futurus 16x50 22034 > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Бинокъл Yukon Futurus 16x50 22034

Бинокъл Yukon Futurus 16x50 22034

180 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Бинокли и оптика. Бинокъл Yukon Futurus 16x50 22034
ОПИСАНИЕ
Диаметър на лещите: 50mm
Увеличение: x16
Дебелина на наочника: 10mm
Поле на видимост: 4 градуса
Минимално разстояние на фокусиране: 10m...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Бинокъл Yukon Futurus 16x50 22034
ОПИСАНИЕ
Диаметър на лещите: 50mm
Увеличение: x16
Дебелина на наочника: 10mm
Поле на видимост: 4 градуса
Минимално разстояние на фокусиране: 10m
Размери: 185x215x70mm
Тегло: 1.02кг.
Гнездо за статив: 1/4"
Чрез съчетание на висока увеличителна способност и компактен корпус, Futurus 16x50 е предназначен за подробно изучаване на далечни обекти.
С помощта на адаптера 1/4" бинокълът може да се монтира върху статив. Това е еднакво удобно при модели с увеличение от 16 и 20 пъти. Биноклите Futurus с призма с широко зрително поле са забележително със своят иновативен дизайн и своята мултифункционалност.
Те покриват изискванията на съвременния клиент. В допълнение към иновативния дизайн, линията Futurus използва стабилни оптичични характеристики.
Оптика с висока разделителна способност и цялостно многослойно покритие позволява на биноклите да се използват дори в условия на полумрак.
Регулаторът на диоптъра на окуляра позволява фокусиране за индивидуални зрителни разлики и постигане на фокусиран образ с отлично качество.
Ергономично проектираното гумено покритие на Futurus, както и лекия компактен корпус, предоставят възможност за удобно захващане и защита, която дава готовност за сериозни приключения на открито.
Големият централен фокусиращ регулатор предоставя лесна и удобна възможност за регулиране. Надеждността и стабилността на оптическото регулиране се гарантира от здрава метална ос.
Оптичните части на биноклите - лещите и призмите - са направени от висококачествено оптично стъкло. Изцяло многослойните лещи използват магнезиеви словете True ColorTM, осигуряващи подобрени възможности за събиране на светлина, както и изключителна цветна трансмисия, която е с висок контраст и разделителна способност дори на границата на зрителното поле. Оптическата схема на обръщащите призми осигурява висока светлосъбирателна способност, изключително триизмерно изображение и широко зрително поле.
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник