ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Мъжки парфюми > Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка > Цени

Ъгъл Ъгъл
Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка

Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка

60,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Мъжки парфюми Givenchy. Plаy е универсален символ, познат за всички. Той е една от най- известните и фундаментални икони в света на музиката и изображенията. Комбинация от опростеност и висока технология, любопитство и забавление, енергия и движение, ритъм и дизайн, Play рисува образа на една вселена, един въображаем свят, момент във времето, една ера. Свеж бергамот, мандарина, горчив портокал и грейпфрут изграждат началото на композицията. Ценно амарисово дърво, черен пипер и кафено цвете са в изтънчената сърцевина. Топли пачули и ветивер изпълват основата на това неустоимо, мъжествено ухание. Поп иконата Джъстин Тимбърлейк е рекламно лице на парфюма, лансиран...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Givenchy PLAY /мъжки парфюм/ EdT 50 ml - без кутия с капачка се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Мъжки парфюми Givenchy в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник