ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Пещ - Еднорог > Цени

Ъгъл Ъгъл
Пещ - Еднорог

Пещ - Еднорог

5,89 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Уилям Макилвани Издател: Еднорог Насаме със себе си, в Единбург през деветдесетте години, Том Дохърти призовава миналото както наркоманът призовава мъртъвци от отвъдното. Зрелият мъж изживява отново лятото на 1955 година - лятото на пещта. През онова лято Том Дохърти е на седемнадесет години, току-що е завършил училище и работи в тухларната на Грейтнок. Животът е пред него. Дали Том ще бъде първият от своя род, завършил университет? Може би кариерата на професионален футболист е за предпочитане? Или в крайна сметка ще остане в тухларната? И няма ли най-сетне да загуби досадната си девственост? Калейдоскопът се върти, пъстрите...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Пещ - Еднорог в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Пещ - Еднорог кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Пещ - Еднорог се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник