ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до Горбачова и... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до  Горбачова и Елцина - Изток-Запад

Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до Горбачова и Елцина - Изток-Запад

7,60 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Владимир Федоровски Издател: Изток-Запад Въздействието на жените върху политиката е отдавна вкоренено в Русия, то е част от удивителна историческа традиция, която го е превърнала в истински цивилизационен феномен. Затова руснаците са придобили навика да наричат тези влиятелни жени "императриците", дори когато те нямат никаква връзка с владетелското семейство. Женското присъствие в държавното управление достига своя връх през ХVІІІ в., когато в Русия царували пет императрици - един уникален факт в световната история. ХІХ в. разкрива нови черти в профила на тези изключителни жени: триумфа на музите в сянка, които изтласкват мъжете на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до Горбачова и Елцина - Изток-Запад в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до Горбачова и Елцина - Изток-Запад кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Императриците на Русия: От Екатерина ІІ до Горбачова и Елцина - Изток-Запад се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник