ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Старата улица - Изток-Запад > Цени

Ъгъл Ъгъл
Старата улица - Изток-Запад

Старата улица - Изток-Запад

3,33 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Станко Нацев Издател: Изток-Запад Старата улица може да се казва "Стралджа", "Невен" или "Миджур", но никога няма да носи името на победно сражение, министър или президент. Къщите й нямат домофони и сигнални системи срещу крадци. По-често е павирана, отколкото асфалтирана. Все още хората сами метат тротоарите пред дворовете си. С едното око гледат да избръскат попадналите между плочките фасове, а с другото наблюдават черна котка да не ги заключи в дяволски кръг и да ги обрече на нови грижи и немотия. Тогава животът им се обръща с хастара навън. Красивата Милица е принудена да играе гол балет пред забогатели похотливци, старите моми...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Старата улица - Изток-Запад в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Старата улица - Изток-Запад кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Старата улица - Изток-Запад се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник