ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Основи на управлението - Стено > Цени

Ъгъл Ъгъл
Основи на управлението - Стено

Основи на управлението - Стено

14,25 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Анастасия Станчева Издател: Стено "Основи на управлението" е дисциплина, която се изучава в началните курсове на университетски специалности като "Стопанско управление", Маркетинг", "Финанси", "Икономика". Книгата съдържа наистина "основи" - онези теми, чрез които да се създаде и добие обобщена, но и цялостна, картина за управленската дейност във фирмите. Разбира се, като всяка обобщена картина, и тази е изчистена от детайлите - тях оставяме за специалните учебни дисциплини. Съдържанието на помагалото - като теми и последователност на темите - съответства на учебните програми за дисциплината. Структурата на книгата е съобразена с...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Основи на управлението - Стено в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Основи на управлението - Стено кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Основи на управлението - Стено се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник