ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Къщата на седемте гряха - Сиела > Цени

Ъгъл Ъгъл
Къщата на седемте гряха - Сиела

Къщата на седемте гряха - Сиела

4,50 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Мари Пау Домингес Издател: Сиела Крал, попаднал в плен на любовен плам и разяждан от чувството за вина. Тайнствена къща със седем комина, обитавана от призрака на жена... Трагичен танц на дълг, страст и смърт в двора на Филип ІІ. Лето Господне 1570-о. Анна Австрийска, дъщеря на император Максимилиан ІІ, пристига в Испания, за да стане съпруга на вуйчо си - крал Филип ІІ. Млада дама и странна къща, в която и самата кралица ще изпита съблазънта, ще се изправят на пътя й. Филип ІІ, затънал в бурна връзка с младата бавачка на дъщерите си, се разкъсва между неудържимата похот към любовницата си, и бремето на вината, която може да осъди...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Къщата на седемте гряха - Сиела в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Къщата на седемте гряха - Сиела кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Къщата на седемте гряха - Сиела се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник