ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Les nouveaux tests de francais - Колибри > Цени

Ъгъл Ъгъл
Les nouveaux tests de francais - Колибри

Les nouveaux tests de francais - Колибри

7,20 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Бойка Паликарска, Венета Нинова Издател: Колибри Това помагало е предназначено за всички,които изучават френски език и които желаят да тренират и усъвършенстват уменията си за разбиране на писмена реч и за изразяване в писмена форма. То може да служи за подготовка на писмен изпит при завършване на VIII клас с интензивно изучаване на френски език или за подготовка и оценяване на писмените умения и знания на учащите в: - профилираните гимназии и паралелки с прием след VII клас с профилите: чуждоезиков, природоматематически, хуманитарен, технологичен, изкуства и спорт; - техникумите и професионалните гимназии с прием след VII клас и...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Les nouveaux tests de francais - Колибри в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Les nouveaux tests de francais - Колибри кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Les nouveaux tests de francais - Колибри се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник