ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Портрет на поета като млад - Хермес > Цени

Ъгъл Ъгъл
Портрет на поета като млад - Хермес

Портрет на поета като млад - Хермес

11,95 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Hermes. Автор: Недялко Славов Издател: Хермес Точно в 24,00 присъдата е изпълнена. Поетът в мен слага точка на поемата. Последните редове са написани без редакция: Да – истина е – за ръка в оная нощ изведох я от себе си. В свещените земи на паметта край църквата на плачеща върба убих я с поглед. Но не я погребах. Край. Теа е мъртва, мъртва, мъртва. Не си спомням лицето й, не чувам гласа й, не откривам мириса й. Коя, по дяволите, беше Теа? Аз съм свободен! Свободен съм! Някой ще ми каже ли? Свободен ли съм? -------------------- Портрет на поета като млад е третият роман на Недялко Славов след Фаустино и Вертиго, който ни връща в една привидно...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Портрет на поета като млад - Хермес в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Портрет на поета като млад - Хермес кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Портрет на поета като млад - Хермес се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник