ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Слушалки Philips SHL9600 > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Слушалки Philips SHL9600

Слушалки Philips SHL9600

63,97 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Philips. Висок клас DJ's Hi-Fi слушалки. PHILIPS имат добра традиция в тази категория продукти. Големи, 40mm мембрани за мощен, динамичен звук. Висококачествен свързващ OFC кабел, позлатени 24K жакове. Удължителен кабел в комплекта. Масивен, удобен дизайн със затворена акустична конструкция за добро изолиране на околният шум. Напълно подходящи за професионални изяви или студийна употреба. Сгъване до удобна за пренасяне плоска форма с малък обем.
Сила на диджей & HiFi звук!
За тези, за които музиката е сериозно нещо и които винаги са в движение, са тези удивителни слушалки в стил "диджей". Свръхмощните мембрани и извънредно дълбоките баси ви карат да чувствате музиката и да...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Висок клас DJ's Hi-Fi слушалки. PHILIPS имат добра традиция в тази категория продукти. Големи, 40mm мембрани за мощен, динамичен звук. Висококачествен свързващ OFC кабел, позлатени 24K жакове. Удължителен кабел в комплекта. Масивен, удобен дизайн със затворена акустична конструкция за добро изолиране на околният шум. Напълно подходящи за професионални изяви или студийна употреба. Сгъване до удобна за пренасяне плоска форма с малък обем.
Сила на диджей & HiFi звук!
За тези, за които музиката е сериозно нещо и които винаги са в движение, са тези удивителни слушалки в стил "диджей". Свръхмощните мембрани и извънредно дълбоките баси ви карат да чувствате музиката и да правите по-добри миксове.
Основни характеристики :
Музика за вашите уши :
40 мм мембрана - 40 мм мембрана е направена от комбиниран миларов материал и е високочувствителен и мощен елемент, който предлага звук без доловимо изкривяване.
Затворената акустична система блокира околните шумове - Звуците около вас са идеално блокирани, а звукът от слушалките се задържа в изолирана камера за идеално качество. Това прави слушалките идеални за мониторинг на музика на живо или по време на сеанси за записи.
Наслаждавайте се на оптимално качество на звука - Акустично настроеният дизайн и висококачествените мембрани осигуряват най-добри за класа си аудио показатели.
24 карата позлатен куплунг осигурява ултранадеждна връзка - Не се съмнявайте, че златното покритие на куплунга ще ви осигури по-надеждна връзка за звук с по-добро качество.
Висококачествени високоговорители дават завладяващ звук и мощност
Създаден да отговаря на вашите изисквания и начин на живот
Възглавничките за уши повишават удобството и характеристиките на басите - Специалната форма и луксозните материали, използвани за възглавничките за ушите, осигуряват максимално удобство. Те предотвратяват изтичането на звука и подобряват характеристиките на басите. Възглавничките за ушите са оформени така, че да прилягат перфектно върху областта около ухото.
Удължителният кабел оставя място за движение при зареждане.
Лента за глава със стоманена пружина за гъвкаво поставяне на главата
Свръхмеки подплънки на лентата за глава за изключително удобство при носене
Винаги готов :
Плоска при сгъване, тя се побира лесно в джоба ви - Слушалката е проектирана да се сгъва така, че да става плоска и да се побира удобно в джоба ви.
3,5 - 6,35 мм адаптер за всички типове аудиоустройства
Сгъване по два начина за лесно съхраняване и допълнителна преносимост.
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник