ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Хълмът Уотършип > Цени

Ъгъл Ъгъл
Хълмът Уотършип

Хълмът Уотършип

9,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Ричард Адамс Издателство: Идеяконсулт Година: 2008 ISBN: 9789549219012 Корици: меки Страници: 504 Как спонтанно измислената история, kоято Ричард Адамс разказва на дъщерите си по време на пътуване, се превръща в един от най-обичаните романи - и от деца, и от възрастни? Това е едно от чудесата на творчеството, каквито, според думите на самия Ричард Адамс, „се случват веднъж в живота". По много свои особености, „Хълмът Уотършип" е уникален в света на литературната фантазия. Една от тях е начинът, по който природата присъства в романа - при това видяна през погледа на героите, които, при все че имат някои човешки черти (език, култура,...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Хълмът Уотършип в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Хълмът Уотършип кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Хълмът Уотършип се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник