ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > География и икономика за 10 клас/nПрофилирана... > Цени

Ъгъл Ъгъл
География и икономика за 10 клас/nПрофилирана подготовка/n - Булвест

География и икономика за 10 клас/nПрофилирана подготовка/n - Булвест

7,98 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Румен Пенин,Тони Трайков,Мариана Султанова,Веселин БояджиевИздател: БулвестУчебникът е съобразен с ДОИ и с учебната програма по география и икономика и е одобрен със заповед № РД 09-684/29.05.2012 г. на МОМН. Той е предназначен за профилирана подготовка на учениците. С негова помощ се задълбочават знанията за съвременната географска картина на България. Предложените разработки надграждат знанията и уменията за съвременното разбиране на значението на географското положение и границите на страната ни, на нейната природна среда и ресурси, особеностите на природногеографските области, влиянието на човека върху околната среда,...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за География и икономика за 10 клас/nПрофилирана подготовка/n - Булвест в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите География и икономика за 10 клас/nПрофилирана подготовка/n - Булвест кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта География и икономика за 10 клас/nПрофилирана подготовка/n - Булвест се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник