ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum 100 ml (без кутия, с капачка)

Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum 100 ml (без кутия, с капачка)

95,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Guerlain. Shalimar Parfum Initial е ухание на желанието, радостта и чувствеността. Композицията на този изтънчен аромат е създаден от цитруси, зелени акорди, цветя, дървеса и ориенталски нотки. Началото е представено от бергамот и портокал. Розови цветя (роза, ирис) и жасмин са съчетани с ветивер и пачули в сърцевината. Ориенталската основа е съчетание от ванилия, бял мускус и зърна тонка. Руският супермодел Наталия Водянова е рекламно лице на този възхитителен парфюм, създаден през март 2011 година.

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum 100 ml (без кутия, с капачка) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum 100 ml (без кутия, с капачка) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Guerlain Shalimar Parfum Initial /дамски/ eau de parfum 100 ml (без кутия, с капачка) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник