ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България > Цени

Ъгъл Ъгъл
Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България

Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България

12,90 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: Издател: Клет БългарияPONS Граматиката накратко ИСПАНСКИ е граматично помагало, подходящо както за начинаещи, така и за напреднали (ниво А1–В2).Обясненията на достъпен език и многобройните примери с български превод ще Ви помогнат да разберете или преговорите граматичните правила в испанския език, а за Ваше улеснение в приложението са поместени кратки обяснения на най-важните граматични понятия, подредени по азбучен ред.Допълнително в раздела Онлайн тренинг на http://pons.bg/?act=content&rec=1184 можете безплатно да слушате и упражнявате основни испански думи и изрази.Така PONS Граматиката накратко ИСПАНСКИ се превръща в незаменим...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Граматиката накратко ИСПАНСКИ - Клет България се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник