ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 4smarts Second Glass Curved - калено стъклено защитно... > Детайли

Ъгъл Ъгъл
4smarts Second Glass Curved - калено стъклено защитно покритие с извити ръбове за целия дисплея на Huawei Mate 20 (прозрачен)

4smarts Second Glass Curved - калено стъклено защитно покритие с извити ръбове за целия дисплея на Huawei Mate 20 (прозрачен)

5,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Huawei. Производител: 4smartsМодел: Second Glass CurvedФабричен номер: 4S493295EAN:4250774939587Висококачествен стъклен скрийн протектор (защитно покритие) с извити ръбове за дисплея на вашето мобилно устройствоПротекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфонПоради това, че протекторът е изработен от стъкло, то той не притежава слабостите на обикновените скрийн протектори, като дисторция на картината или приплъзване на пръстите върху покритиетоЗаоблени ръбовеДебелина: само 0.3 мм.High Transparency - не влияе по никакъв начин на качеството на дисплея и не намалява видимосттаSensitive touch - не влияе по...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Производител: 4smartsМодел: Second Glass CurvedФабричен номер: 4S493295EAN:4250774939587Висококачествен стъклен скрийн протектор (защитно покритие) с извити ръбове за дисплея на вашето мобилно устройствоПротекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфонПоради това, че протекторът е изработен от стъкло, то той не притежава слабостите на обикновените скрийн протектори, като дисторция на картината или приплъзване на пръстите върху покритиетоЗаоблени ръбовеДебелина: само 0.3 мм.High Transparency - не влияе по никакъв начин на качеството на дисплея и не намалява видимосттаSensitive touch - не влияе по никакъв начин върху работата ви по дисплеяAnti Fingerprint - повишена устойчивост срещу отпечатъциUltra Hard 9H - изключително здраво закалено стъкло (по скалата на Mohs за задравина от 1 до 10 - здравината на диаманта е 10, а 9 се равнява на сапфира)Покритията на 4smarts се произвеждат в Япония чрез високотехнологичен и сложен процес. Стъклените покрития минават през термална обработка, за да се увеличи здравината им максималноПодсилена устойчивост срещу надраскванияПокритието не оставя следи след като бъде премахнатоИзключително лесно за поставяне, не са необходими никакви инструментиПълен достъп до екрана и камерата, както и до всички бутони, входове и изходи на устройствотоСпециална изработка за Huawei Mate 20Съвместимост: Huawei Mate 20В комплекта:- 1 х 4smart Tempered Glass Curved Protector - 1 x микрофибърна кърпичка - 1 х мокра кърпичка - 1 х антистатична лепенка за премахване на прашинкиВидео: вижте качествата на стъклените покрития на 4smartВнимание: протекторът трябва да се поставя в безпрашна среда, за да се избегне попадането на прашинки между него и дисплея на вашето устройство!Внимание: поради това, че протекторът е изработен от стъкло, то при поставянето му не трябва да прилагате сила или натиск върху него, за да не се повреди или счупи!Внимание: претекторът може да се премахне от дисплея и да се сложи наново, но това трябва да стане много внимателно. Ако е наложително използвайте антистатичната лепенка в комплекта, за да премахнете прашинките от стъкления протектор при повторното поставянеИнструкции:1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпичка, 2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор) 3. Подравнете и приложите стъкления протектор върху телефона 4. Ако има останали балончета с въздух, избутайте ги навън с кърпичка, гума или кредитна карта.Внимание: снимките са илюстративни. Стъкленият протектор може да не обхваща напълно вашия дисплей или може да има отвори, необходими в случай че има сензори, които не трябва да бъдат покривани.
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник