ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 5D Glass Full Glass - стъклен протектор за цялото стъкло... > Цени

Ъгъл Ъгъл
5D Glass Full Glass  - стъклен протектор за цялото стъкло с лепило по целия екран за iPhone 11 Pro (черен-прозрачен)

5D Glass Full Glass - стъклен протектор за цялото стъкло с лепило по целия екран за iPhone 11 Pro (черен-прозрачен)

25,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Модел: 5D Glass Full Screen Tempered Glass Screen ProtectorCase Friendly - стъклото е изработено така, че да пасва на повечето калъфи и кейсовеЦвят: прозрачно покритие, черна рамка (черният цвят е само за тази част която покрива рамката на вашия телефон, т.е. горе и долу спрямо вашия дисплей)Лепилото залепя по целия екран, а не само по ръбоветеВисококачествен стъклен скрийн протектор (защитно покритие) с извити ръбове за дисплея на вашето мобилно устройствоПротекторът е с извити ръбове, за да пасне перфектно върху целия дисплея на вашия смартфонПоради това, че протекторът е изработен от стъкло, то той не притежава слабостите на...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за 5D Glass Full Glass - стъклен протектор за цялото стъкло с лепило по целия екран за iPhone 11 Pro (черен-прозрачен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите 5D Glass Full Glass - стъклен протектор за цялото стъкло с лепило по целия екран за iPhone 11 Pro (черен-прозрачен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта 5D Glass Full Glass - стъклен протектор за цялото стъкло с лепило по целия екран за iPhone 11 Pro (черен-прозрачен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник