ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна... > Цени

Ъгъл Ъгъл
4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods (черен)

4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods (черен)

3,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Apple. Производител: 4smarts nbsp;Модел: Basic Belt Clip for Apple AirPodsФабричен номер: 4S469278EAN: 4250774932618Специална полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods nbsp;Изработка от висококачествен устойчив полимер с матиран завършек, който не се плъзга и придава стабилност на слушалките в ръката виМоже да бъде закачен на колан, риза и др. nbsp; Съвместимост: само с оригиналния калъф на Apple Airpods Внимание: кабелът, оригиналният калъф на Apple Airpods и слушалките не са включени в комплекта!Гаранция: 24 месеца

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за 4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods (черен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите 4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods (черен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта 4smarts Basic Belt Clip for Apple AirPods - полимерна щипка за оригиналния калъф на Apple Airpods (черен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник