ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и... > Цени

Ъгъл Ъгъл
5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и лепило за целия екрана Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен)

5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и лепило за целия екрана Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен)

29,99 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Samsung. Модел: UV Full Glue Glass Case Friendly Curved Tempered GlassЦвят: прозраченТози стъклен протектор е CaseFriendly - това означава, че за разлика от другите стъкла може да се ползва в комбинация с кейс за гърба без да се отлепя от тях.Предимство пред другите стъкла, защото се запеля плътно и здраво без проблеми с работа на тъч екрана и ултразвуковия сензор за пръстовия отпечатък.Това е стъклен протектор в комплекта на който е включено течно лепило и UV лампа с която екрана се залепя по цялата повърхност. Видео инструкция за поставянетоБележка: Клиента носи отговорност при неуспешен опит на запелен протектор - в този случай не се поема...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за 5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и лепило за целия екрана Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите 5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и лепило за целия екрана Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта 5D UV Full Glue Glass - стъклен протектор + UV лампа и лепило за целия екрана Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник