ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг... > Цени

Ъгъл Ъгъл
SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг станция) тип лего за iPhone и Apple Watch (бял)

SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг станция) тип лего за iPhone и Apple Watch (бял)

39,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Lego. Производител: SwitchEasyМодел: Odyssey CaseФабричен номер: GS-107-142-12EAN: 4897094562363Създайте комплект за зареждане както за вашия iPhone, така и за Apple WatchВ комплекта са включени 92 елемента/блокчета, за да развихрите вашето въображениеSwitchEasy Blocks е съвместима с повечето изграждащи блокове на водещи производители, включително с блокчетата на LegoВнимание: трябва да използвате оригиналните кабели за iPhone и Apple Watch или с идентични размериВнимание: в комплекта не е включен кабел за iPhone и Apple Watch Гаранция: 24 месеца

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг станция) тип лего за iPhone и Apple Watch (бял) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг станция) тип лего за iPhone и Apple Watch (бял) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта SwitchEasy Blocks Charging Stand - поставка (докинг станция) тип лего за iPhone и Apple Watch (бял) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник