ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено защитно покритие с течно лепило и UV лампа за дисплея на Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен)

Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено защитно покритие с течно лепило и UV лампа за дисплея на Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен)

12,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Марка: Samsung. Иновативен начин да предпазите дисплея на вашия смартфонТози тип стъклено покритие разчита на залепянето му към дисплея чрез специално течно лепило, което след това се изпича с UV лампа, включена в комплектаUV лампата се захранва от microUSB порт с microUSB кабел (не е включен в комплекта)Висококачествен стъклен скрийн протектор (защитно покритие) за дисплея на вашето мобилно устройство, който е тестван в най-тежки условия на работа, а дори и срещу удари от чук и разяне с ножПротекторът обхваща и ръбовете на вашия дисплей, благодарение на технологията, по която е изборатенТози изключително здрав протектор е изработен от високотехнологично...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено защитно покритие с течно лепило и UV лампа за дисплея на Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено защитно покритие с течно лепило и UV лампа за дисплея на Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Nano Liquid UV Full Glue Tempered Glass - стъклено защитно покритие с течно лепило и UV лампа за дисплея на Samsung Galaxy S20 Ultra (прозрачен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник