ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с поддръжка на 4K за свързване от USB-C към HDMI (златист)

Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с поддръжка на 4K за свързване от USB-C към HDMI (златист)

49,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Производител: SatechiМодел: 4K USB-C to HDMI AdapterФабричен номер: ST-TC4KHAG (303172)EAN: 879961006792Адаптер с поддръжка на 4К за свързване на MacBook и компютри с USB-C към външно HDMI устройство (монитор или телевизор)Вход: USB-C 3.1 Type-C мъжко (съвместим с Thunderbolt 3 port)Поддържана резолюция: 4KИзход: HDMI женскоМатериали на изработка на корпуса: качествен алуминий, устойчив на електромагнитно влияниеМатериали на изработка на кабела: мед, устойчив на висока темепратура, корозия и влага, ниско съпротивление и предоставя HD картина без прекъсванеПоддържа видео и аудио сигналСертификати: CE, FCCРазмери: 8 quot; x 0.88 quot; x 0.25...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с поддръжка на 4K за свързване от USB-C към HDMI (златист) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с поддръжка на 4K за свързване от USB-C към HDMI (златист) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Satechi Aluminum 4K USB-C to HDMI Adapter - адаптер с поддръжка на 4K за свързване от USB-C към HDMI (златист) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник