ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека > Цени

Ъгъл Ъгъл
Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека

Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека

18,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Автор: И Куанг УнгИздател: Световна библиотекаЕнциклопедия в комиксЗАЩО?Млади любопитковци,питате ли се постоянно „защо“?Интересувате ли се от всичко,което ви заобикаля?Елате с нас на едно вълнуващопътешествие из тайнствениясвят на науката. Какво знаете за еволюцията на хората? Откъде произлизат и кога човекът е станал разумно същество? Какво е довело до това и как са живели нашите далечни предци?От древни времена хората непрестанно се опитват да разгадаят загадките, които крие миналото. Благодарение на развитието на технологиите и предприемчивия дух на учените ние вече знаем много повече отпреди.Тази книга ще ви отведе на увлекателно и...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Защо? Хората - енциклопедия в комикс - Световна библиотека се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник