ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб видеокамера с микрофон (черен)

Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб видеокамера с микрофон (черен)

239 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Производител: AnkerМодел: PowerConf C302 Smart 2K HD WebCamФабричен номер: A3362G11EAN: 194644079765Видеокамера с невероятно качествено на картината и снимкитеТехнология за автофокус, за да се наслаждавате на още по-чиста картина и стабилно видеоИнтелигентен ултра широк ъгъл на виждане ви осигурява от 78 до 115 градуса обхват.Независимо дали представяте сами, като група, или се движите наоколо, сензорът за дълбочина и разпознаване на лица на C302 проследява и настройва композицията, за да гарантира, че професионалната ви страна е отпред и в центъраОсигурете перфектно осветление при непостоянни условия с автоматично балансиране на бялото и...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб видеокамера с микрофон (черен) в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб видеокамера с микрофон (черен) кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Anker PowerConf C302 Smart 2K HD WebCam - 2K HD уеб видеокамера с микрофон (черен) се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник