ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален... > Цени

Ъгъл Ъгъл
Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален спортен калъф за кръста за смартфони с дисплеи до 5.7 инча

Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален спортен калъф за кръста за смартфони с дисплеи до 5.7 инча

5,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Производител: AllsopМодел: ClickGo Sport Belt Medium 5.7Продуктов номер: 07384 Когато спортувате имате нужда от удобно място, ня което да сложите своя телефон- този калъф с колан за кръста ви предлага решение. Усещате го лек и удобен.Използван е неопрен,който издържа на влагата.Отпред калъфът е с покритие,което не пречи да използвате телефона си,но го защитава от надрасване.Можете да променяте ширината на колана - обиколка от 55 до 112см.Можете и да разделяте калъфа от колана за кръста (функция ClickGo)Удобство за вас е и мястото отделено за ключове, пари или карти.Слушайте музиката,която харесвате докато носите устройството си в този...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален спортен калъф за кръста за смартфони с дисплеи до 5.7 инча в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален спортен калъф за кръста за смартфони с дисплеи до 5.7 инча кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Allsop ClickGo Sport Belt Medium 5.7 - универсален спортен калъф за кръста за смартфони с дисплеи до 5.7 инча се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник