ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > GSM myPhone HAMMER Blade 5G > Цени

Ъгъл Ъгъл
GSM myPhone HAMMER Blade 5G

GSM myPhone HAMMER Blade 5G

999 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

С ПОРЪЧКА - ДОСТАВКА 2 СЕДМИЦИ Уникален, смел и иновативенHAMMER Blade 5G е впечатляващ здрав смартфон с 6,3-инчов дисплей, който поддържа свръхбърза 5G мрежа! Той съчетава практичност, модерен стил и спортен дух. Той е за хора, които поддържат активен начин на живот, като предлага ефективни характеристики като 8-ядрен процесор, 6 GB RAM), NFC, eSIM, чрез 5000 mAh батерия, тройна камера, до висока устойчивост (IP69, IK07). Вземете мощността на 5GПригответе се за бъдещето днес! Този HAMMER Blade поддържа 5G мрежа, който ще ви гарантира изтегляне и споделяне на съдържание за секунди, както и свръхбързо сърфиране в интернет....

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за GSM myPhone HAMMER Blade 5G в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите GSM myPhone HAMMER Blade 5G кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта GSM myPhone HAMMER Blade 5G се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник