ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > 18+ > Белезници "Smith&Wesson" модел 300 > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Белезници "Smith&Wesson" модел 300

Белезници "Smith&Wesson" модел 300

83,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: 18+ Smith. Белезници "Smith&Wesson" модел 300 SKU: 350096 Стандартен размер; твърда връзка. Материал: стомана.
ИМАТ ЛИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ ЗНАЧЕНИЕ?
"СМИТ И УЕСЪН" Е ВОДЕЩА С ПЪЛНА ПРОИЗВОДСТВЕНА СЕРИЯ И ОБУЧЕНИЕ
Вариантът за прилагане на сила, който избираме повече от всеки друг е слагането на белезници; ние слагаме и махаме белезници на хора през цялото време. Поради това инструкторите ни напомнят, че правилната техника и предпазните мерки при слагане и сваляне на белезници на затворници е един от най-важните въпроси за нас по отношение сигурността на служителите. Като пренебрегнем случаите, когато сме щастливи, ако изобщо успеем да сложим белезниците, това е добър съвет.
Но...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл
Белезници "Smith&Wesson" модел 300 SKU: 350096 Стандартен размер; твърда връзка. Материал: стомана.
ИМАТ ЛИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ ЗНАЧЕНИЕ?
"СМИТ И УЕСЪН" Е ВОДЕЩА С ПЪЛНА ПРОИЗВОДСТВЕНА СЕРИЯ И ОБУЧЕНИЕ
Вариантът за прилагане на сила, който избираме повече от всеки друг е слагането на белезници; ние слагаме и махаме белезници на хора през цялото време. Поради това инструкторите ни напомнят, че правилната техника и предпазните мерки при слагане и сваляне на белезници на затворници е един от най-важните въпроси за нас по отношение сигурността на служителите. Като пренебрегнем случаите, когато сме щастливи, ако изобщо успеем да сложим белезниците, това е добър съвет.
Но какво представляват белезниците? Имат ли разлика? Има ли действително разлики между съществуващите различни видове белезници?
Добре…..разбира се. След нашите радиостанции и чаши за кафе, белезниците са вероятно най-използваното професионално оборудване. Проектирането и производството на всяко нещо, което се използва толкова често и изпълнява такава жизнено важна функция като белезниците е въпрос, на който трябва да обърнем внимание.
Независимо дали предпочитате белезници, свързани шарнирно или белезници, свързани с верига (а много улични полицаи носят по един чифт от всеки вид), първото нещо, на което трябва да се обърне внимание е дали вашите белезнии отговарят на NIJ стандарт 0307.01. този стандарт определя, че всички белезници трябва да издържат на сила на опън от 495 lbf без да поддадат.Тестваните белезници не трябва да се отварят при натоварване, не трябва да има никакъв признак на изкривяване или счупване и трябва да функционират по нормален начин след теста. Стандартът също определя, че всички белезници трябва да издържат 204 lbf/in при опит за разделяне на двата еднакви края. Голямата част от евтините белезници, предлагани на пазара, не отговарят на този стандарт. Важно ли е това? Добре, помислете колко силен е бил последният наистина едър човек, който сте арестували или помислете за свръхчовешката сила на употребяващия РСР. Всяко ченге, което е работило за малко на улицата знае за местен инцидент, при който някой наистина е разкъсал белезниците си. Така че, да, важно е – и защо да играем комар?
След това обърнете внимание как белезниците ви се заключват двойно. Двойното заключване на белезниците, когато са сложени на заподозрения е жизнено важно нещо…и твърде често забравяно. Двойното заключване се осигурява безопасност на заподозрения в смисъл че няма да се затягат и да ограничават кръвообръщението или да го разкървавят. По – важно е, че те осигуряват безопасност на служителя на реда по няколко начина:
- един незаключен чифт белезници е покана за преследвания от закона да се опита да си увреди нерв или да си причини други видими наранявания;
- един незаключен чифт белезници може да бъде отворен и твърде много от наистина лошите момчета знаят как се прави това;
- двойно заключените белезници са по-трудни за хващане с прегънат лист хартия или подобен предмет;
- вие няма да бъдете изкушени да свалите белезниците на вашия затворник, за да нагласите “твърде стегнати белезници” и да се изложите на риск от нападение.
Има два обичайни начина за двойно заключване на белезници. Някои използват механизъм с натискане на щифт, докато белезниците на "Смит и Уесън" имат традиционно заложен механизъм, активен чрез прорез. Някои служители предпочитат единия метод, други – другия. Това няма значение докато помните да заключвате двойно всеки път!
"Смит и Уесън" току що обяви четири нови модела (и шест варианта) на белезници с двойно заключване чрез натискане на щифт. Техните белезници Модел 100, свързани с верига и Модел 300, свързани шарнирно вече се предлагат и с двата механизма на заключване. Новият механизъм с натискане на щифт се предлага и двата вида покритие (със синя оксидация и никелирано) за Модел 100 (верижни) и Модел 300 (шарнирни), както и за Модел 103 (неръждаема стомана) и Модел 104 (голяма сигурност) – белезници, които се предлагат с нестандартен ключ. Белезниците Модел 1 на "Смит и Уесън", които са по-пригодени и за по-големи и за по-малки китки отколкото обикновените белезници, вече се предлагат със заключващ механизъм чрез натискане на щифт. Така, че какъвто и тип белезници или механизъм на заключване да предпочитате, те се предлагат с качеството на "Смит и Уесън".
Друго съображение по отношение на белезниците е колко са удобни за употреба от служителя на реда. Белезниците на "Смит и Уесън" са с такъв контур, че държането им в “заредено “ положение и използването им е значиталено по-удобно от белезници с по-квадратен профил. Нещо малко, може би, но влияещо на техниката на работа.
"Смит и Уесън" чрез своята Академия е също единственият производител, който предлага обучение за работа с белезници съгласно спесификациите на дадена агенция, включително такива неща като дължина на веригата и типа на ключа.
Така, че независимо от вашите предпочитания и изискванията на работата, при "Смит и Уесън" ще намерите белезници от най-високо качество за вашите нужди.
автор И. Мечков
Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник