ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!

Начало > Електро пистолет ТASER C2 с лазер и фенер > Детайли

Ъгъл Ъгъл
Електро пистолет ТASER C2 с лазер и фенер

Електро пистолет ТASER C2 с лазер и фенер

1190 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Електро пистолет ТASER C2 с лазер и фенер
СВОБОДНА ПРОДАЖБА НАД 18 ГОД
Наличен е и в още три цвята - черен, розов, сребрист.
Изключително ефективен, благодарение на усъвършенстваната технология, доказала се при Х26. Лек и компактен, допълнително обезопасен.
Спецификации:
Тейзър заряд - обхват: 0 - 4,6 метра.
Литиева батерия - капацитет: около 50 пълни цикъла.

Ъгъл Ъгъл
Електро пистолет ТASER C2 с лазер и фенер
СВОБОДНА ПРОДАЖБА НАД 18 ГОД
Наличен е и в още три цвята - черен, розов, сребрист.
Изключително ефективен, благодарение на усъвършенстваната технология, доказала се при Х26. Лек и компактен, допълнително обезопасен.
Спецификации:
Тейзър заряд - обхват: 0 - 4,6 метра.
Литиева батерия - капацитет: около 50 пълни цикъла.
Покрит спусък - защита срещу неволен изстрел.
Прожектор ( LED технология ).
Лазер.
Какво представлява Тейзър?
Дефиниция:
• Тейзър оръжията с помощта на кабели провеждат електричество, което афектира функциите на централната нервна система.
Технология:
• Човешката нервна система функционира чрез електрически импулси;
• Технологията Тейзър използва подобни електрични импулси, наречени Тейзър вълни, които позволяват пълното обезвреждане на обекта.
Капсула
• Капсула с невъзпламеним азот;
• 2 игли изстрелавани със скорост 49 м/сек.;
• Максимален обхват: 4,6 м;
Кабели
• Кабелите са стоманени, с изолиращо покритие;
• Контактът с тях по време на стрелба може да предизвика електрически шок.
Какво Тейзър може да причини
• Леки белези, подобни на изгаряния;
• Силни мускулни конвулсии и обезвреждане
Какво Тейзър не предизвиква
• Не уврежда тъканта на нервната система;
• Не причинява сериозни изграния;
• Не причинява електрическа смърт при влага;
• Не вреди на бременните жени и плода.
• Използването му на практика при самозащита не води до увреждащи здравето последствия.
Ефективност: Тейзър С2 е създаден и действа на принципа на революционната технология, използвана при доказалия се вече Х26 като най-ефикасното средство за самозащита, което не използва смъртоносна сила. С Тейзър С2 можете да спрете нападател от разстояние (обхват: 0-4,6м.) или посредством допир, като цялото тяло е ефективна зона. Цикълът на подаване на електричество е увеличен до 30 секунди - време достатъчно, за да потърсите помощ или да избягате.
Безопасност: Досегашният опит и дузина медицински изследвания са доказали, че оръжията Тейзър са не само изключително ефикасни, но и безопасни за живота и здравето на тези, върху които се прилагат. Това Ви позволява да действате без колебание и да реагирате бързо, когато се налага да защитите себе си или близките си. Освен това, новите С2 са с усъвършенстван дизайн и подобрено обезопасяване - покритият спусък подсигурява защита срещу неволно натискане.
Отговорна употреба: За да се обезпечи отговорното отношение към Тейзър С2 и да се предотвратят евентуални злоупотреби, новият граждански модел е с усъвършенствана система за контрол - Sure Check. Всеки Тейзър С2 се продава в неактивен статус. За да се активира е необходимо въвеждането на код.
На 08.01.2007 г. на традиционното Изложение на електрониката в Лас Вегас, САЩ Тейзър Интернешънъл представи нов граждански модел Тейзър – TASER C2.
Когато компанията е основана през 1993 г. една от основните идеи е била създаването на ефикасно средство за лична защита, което не използва смъртоносна сила. Така се появяват предназначените за граждански нужди електропреносни оръжия – моделите AIR TASER 34000, ADVANCED TASER M18 и M18L, както и TASER X26C. В разработването на тези модели компанията е внедрила удачно решение за предотвратяване на злоупотреби – това е AFID-системата - малките хартиени обозначения със серийния номер на заряда, които се разпръскват при всеки изстрел и позволяват идентифицирането на стрелеца.
Представеният във Вегас TASER C2 е усъвършенстван в това отношение посредством нова т. нар Surе Check технология, която подсигурява регистрационния режим и подпомага проследяването и контрола на закупените оръжия. Как точно работи системата: всеки TASER C2 се продава в неактивен статус. За да се активира е необходимо попълването на регистрационна форма в специално създаден за целта защитен уеб сайт. При регистрацията потребителят получава уникален код, с който активира оръжието.
Освен с усъвършенстванта системата за контрол, новите граждански Тейзъри са с нов подобрен дизйн – по-удобен при употреба за лична протекция. Много от технологичните екстри, които има при Х26 също са отстранени (дейтапорт системата, дигиталният дисплей, дигиталната батерия и др.) с цел улесняване на потребителите и разбира се значително понижаване на цената. TASER C2 е на принципа на революционната технология за обезвреждане използвана и при Х26. Разликата е в заряда ( с обхват 4.6 м и нов различен дизайн) и в продължителността на автоматично подаваното електричество, което тук е 30 секунди (при Х26 е само 10).
От Тейзър Интернешънъл обявиха, че новите модели ще бъдат пуснати в серийно производство, като се очаква цената им да е значително по-ниска от предлаганите до този момент Тейзър Х 26 и Тейзър М18.
Продукт: Търси и сравни цени
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник