ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Книги > Преводът и буквата или странноприемница за далечното > Цени

Ъгъл Ъгъл
Преводът и буквата или странноприемница за далечното

Преводът и буквата или странноприемница за далечното

7,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория: Книги. Автор: Антоан Берман Издателство: Панорама Плюс Година: 2007 ISBN: 9548598027 Корици: меки Страници: 148 Теория на превода Шлайермахер теоретизира върху антагонизма на двата единствени начина да се превежда: "Преводачът или оставя писателя на спокойствие и довежда читателя до него, или оставя читателя на спокойствие и довежда писателя до него." Вторият метод на превеждане, съгласно приетата на семинара концептуална схема, е етноцентричен, хипертекстуален, Платонов, по маниера на св. Йероним, който улавя проникновения смисъл на буквата и отхвърля превода като такъв. Първият метод, явно предпочитан от немския романтизъм, напротив, култивира...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Преводът и буквата или странноприемница за далечното в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Преводът и буквата или странноприемница за далечното кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Преводът и буквата или странноприемница за далечното се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Книги в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник