ТВ програма    Евтини Самолетни билети    Вестници    GIGA calculator
ИзгодноБГ.ком - пазарувай изгодно, търсачка на цени
Търсачката за цени!
Примерен банер 728 х 90

Начало > Мъжки парфюми > Givenchy Play EDT 50 ml > Цени

Ъгъл Ъгъл
Givenchy Play EDT 50 ml

Givenchy Play EDT 50 ml

59,00 лв. (1 оферта)

Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>

Категория и Марка: Мъжки парфюми Givenchy. Plаy е универсален символ, познат за всички. Той е една от най- известните и фундаментални икони в света на музиката и изображенията. Комбинация от опростеност и висока технология, любопитство и забавление, енергия и движение, ритъм и дизайн, Play рисува образа на една вселена, един въображаем свят, момент във времето, една ера. Свеж бергамот, мандарина, горчив портокал и грейпфрут изграждат началото на композицията. Ценно амарисово дърво, черен пипер и кафено цвете са в изтънчената сърцевина. Топли пачули и ветивер изпълват основата на това неустоимо, мъжествено ухание. Поп иконата Джъстин Тимбърлейк е рекламно лице на парфюма, лансиран...

Прочети още >>

Ъгъл Ъгъл

Това са най-добрите цени за Givenchy Play EDT 50 ml в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени. Ценовите оферти се извличат автоматично от стотици български онлайн магазини. За да закупите Givenchy Play EDT 50 ml кликнете на бутона "Към магазина" до избраната от вас оферта.

Забележка: Цените, снимките и характеристиките на продукта Givenchy Play EDT 50 ml се попълват автоматично. Моля, свържете се с нас при забелязани нередности.

Вижте още цени на Мъжки парфюми Givenchy в IzgodnoBG.com - българската търсачка за цени.

Ъгъл Ъгъл
Продукт: Търси и сравни цени
Тестов Банер
Подобни продукти Ъгъл
Резервация на самолетен билет Ъгъл
Лична TV programa онлайн - ТВ програма
Най-пълния български Съновник